İkinci El Pc Fan Sesi

Yuuchi11

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar almanyadayım ve ikinci elden 700 euroya bi adamla anlaştım ve video atmasını istedim daha önce hiç pcim olmadiği için sesin normal olup olmadığını bilmiyorum ama videoda fanların sesi fazla geliyor gibime geldi siz ne düşünüyorsunuz
https://streamable.com/pzaneh

Sistem detayları;
7 5800x
Nvidia Geforce RTX 3060ti 8GB
B550 Pro VDH
16GB Ram ddr4
500Gb SSD(upgrade edilebilir)
Windows 11
600 watt powersupply

Merhaba arkadaşlar almanyadayım ve ikinci elden 700 euroya bi adamla anlaştım ve video atmasını istedim daha önce hiç pcim olmadiği için sesin normal olup olmadığını bilmiyorum ama videoda fanların sesi fazla geliyor gibime geldi siz ne düşünüyorsunuz

Sistem detayları;
7 5800x
B550 Pro VDH
16GB Ram ddr4
Windows 11
600 watt powersupply
aşırı pahalıya anlaşmışsınız 1100 euroya 7800x3D 5070 sistem aldık arkadaşa daha yeni

aşırı pahalıya anlaşmışsınız 1100 euroya 7800x3D 5070 sistem aldık arkadaşa daha yeni
kral emin ol bendede 1100 euro olsa gider öyle bir sistem alırdım😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya birader videoya bakıp bi sesi yorumlasaydınız keşke:(

Son düzenleme:

700 euro pahalı mevzu o alma diye söylüyoruz

ben gitmedim hocam daha kurtaramadık paçayı evlenmeden gidebilirsem gidicem yoksa demir attık 30'a sürekli işleri bırak gel diyor bana aklıma girerse bir anda 82 Bochum

o paraya Ebayden 7500F 4070 sistem dizersin

700 euro pahalı mevzu o alma diye söylüyoruz

ben gitmedim hocam daha kurtaramadık paçayı evlenmeden gidebilirsem gidicem yoksa demir attık 30'a sürekli işleri bırak gel diyor bana aklıma girerse bir anda 82 Bochum
benim anne tarafından 40 yıllık almancı ama bi hayır göremedim maalesef anne tarafi olduğu için

benim anne tarafından 40 yıllık almancı ama bi hayır göremedim maalesef anne tarafi olduğu için
bizde de pederin köy hasreti sağolsun tek ülkede kalan o olmuş 5 kardeşler babannem bile Kanadada vefat etti ben sürünüyorum çiğlide

Sistem detayları;
7 5800x
B550 Pro VDH
16GB Ram ddr4
Windows 11
600 watt powersupply
kanka işlemci sağlam bi :) fan sesi fanlar ayarsız olduğu için geliyor yani sabit full devir çalışıyor muhtemelen 4 pinli fanlar değil 4 pinli fan alıp birde kontrolcü alırsan hallolur anca o

kanka işlemci sağlam bi :) fan sesi fanlar ayarsız olduğu için geliyor yani sabit full devir çalışıyor muhtemelen 4 pinli fanlar değil 4 pinli fan alıp birde kontrolcü alırsan hallolur anca o
Sonunda soruma cevap veren birisi ya.teşekkür ederim sorumu doğru düzgün okuyup yanıtladığın için.

Sonunda soruma cevap veren birisi ya.teşekkür ederim sorumu doğru düzgün okuyup yanıtladığın için.
Forumun amacı bilgi vermek yardımlaşmak sana o paraya alınmayacak bir mal olduğunu belirtmeme rağmen kesin buna bu parayı farz görüyorum pahalı olması alakadar etmiyor diyorsan alabilirsin sonra dediği gibi PWM fan alıp birde sisteme bakım yaparsan ses bir nebze azalacaktır ama direk bu sistemi alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,351
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri