Metin 2 İçin Laptop Tavsiye

Ozankrk

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar sadece metin 2 için laptop arıyorum bu fiyat cıvarına daha iyi alternatif var mı bu yeterli mi ?
IMG_0546.webp

Kanka sadece ram ve işlemci yeter dimi
evet yeter. Önemli olan onlar ama şöyle bir sorun var aynı ürün 2. elde çok daha uygun. ben veriyorum 18k ya tuf 3050 bu rakam fazla değil mi sence mesela ikinci el neden bakmıyorsun?

Kaç çar açacağına bağlı ne farmı yapacağına bağlı Lonca boss'u dönersin belki 32 client açman gerekir bilemezsin ne yapacağına bağlı olarak bir sistem alman lazım

Kaç çar açacağına bağlı ne farmı yapacağına bağlı Lonca boss'u dönersin belki 32 client açman gerekir bilemezsin ne yapacağına bağlı olarak bir sistem alman lazım
Yok kank max 3-4 client açılcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok kank max 3-4 client açılcsk

evet yeter. Önemli olan onlar ama şöyle bir sorun var aynı ürün 2. elde çok daha uygun. ben veriyorum 18k ya tuf 3050 bu rakam fazla değil mi sence mesela ikinci el neden bakmıyorsun?
Link var mı kank

Link var mı kank
yok, ben sattım hocam. 18 e sen de düşürürsün yani.

Link var mı kank
3-4 clinet açıcaksan ortalama 2060 lı bir laptop ta yeter önemli olan ekran kartı değil bu oyunda İşlemci %70 işlemci %30 ekran kartı bu oyunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,118
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri