sadece metin 2 yse buna ihtiyacın yok fazla gelir bu 2. elden 10k ya falan bi laptop al tost makinesi bile açabiliyo oyunu zaten gerek yok 33k vermeyeArkadaşlar sadece metin 2 için laptop arıyorum bu fiyat cıvarına daha iyi alternatif var mı bu yeterli mi ?Alıntıyı görüntüle
Kanka sadece ram ve işlemci yeter dimisadece metin 2 yse buna ihtiyacın yok fazla gelir bu 2. elden 10k ya falan bi laptop al tost makinesi bile açabiliyo oyunu zaten gerek yok 33k vermeye
anlayamadım sorunuKanka sadece ram ve işlemci yeter dimi
evet yeter. Önemli olan onlar ama şöyle bir sorun var aynı ürün 2. elde çok daha uygun. ben veriyorum 18k ya tuf 3050 bu rakam fazla değil mi sence mesela ikinci el neden bakmıyorsun?Kanka sadece ram ve işlemci yeter dimi
Yok kank max 3-4 client açılcakKaç çar açacağına bağlı ne farmı yapacağına bağlı Lonca boss'u dönersin belki 32 client açman gerekir bilemezsin ne yapacağına bağlı olarak bir sistem alman lazım
Yok kank max 3-4 client açılcskKaç çar açacağına bağlı ne farmı yapacağına bağlı Lonca boss'u dönersin belki 32 client açman gerekir bilemezsin ne yapacağına bağlı olarak bir sistem alman lazım
Link var mı kankevet yeter. Önemli olan onlar ama şöyle bir sorun var aynı ürün 2. elde çok daha uygun. ben veriyorum 18k ya tuf 3050 bu rakam fazla değil mi sence mesela ikinci el neden bakmıyorsun?
yok, ben sattım hocam. 18 e sen de düşürürsün yani.Yok kank max 3-4 client açılcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok kank max 3-4 client açılcsk
Link var mı kank
Ekran kartı şart değil dimi anlamında , 16 gb huawei laptoplar bile iş yapar mı anlamındaanlayamadım sorunu
3-4 clinet açıcaksan ortalama 2060 lı bir laptop ta yeter önemli olan ekran kartı değil bu oyunda İşlemci %70 işlemci %30 ekran kartı bu oyundaYok kank max 3-4 client açılcak
Yok kank max 3-4 client açılcsk
Link var mı kank
Oto avlı server oynuyorsa 2 tane alsın 1'inde VPN açıp 2 PC'den de oto av açar oynar.sadece metin 2 yse buna ihtiyacın yok fazla gelir bu 2. elden 10k ya falan bi laptop al tost makinesi bile açabiliyo oyunu zaten gerek yok 33k vermeye
Mobile 2Hangi pvp merak ettim