bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,277
boy: 180
kilo: 97
vki:29.9
hedef kilo 75-80
spor: öldürseler yapmam
hedef kilo 75-80
Full Kardiyo Yap En Azındanboy: 180
hedef kilo 75-80
en fazla mouse dpiını düşürür bir tık daha fazla hareket ettirirm kolumuFull Kardiyo Yap En Azından![]()
181 85kg, 25.9 cıktı, Final dönemi yeni bitti iyidir iş görür :dMerhaba arkadaşlar,
Forumun boy–kilo ortalamasını merak ettim. Aşağıdaki şablonu kullanarak bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
Boy:
Kilo:
VKİ:
Hedef Kilo: (Opsiyonel)
Düzenli Spor: Var / Yok
VKİ değerinizi buradan hesaplayabilirsiniz:
Medipol — Vücut Kitle İndeksi Hesaplama
Ben başlayayım:
Boy: 181 cm
Kilo: 75
VKİ: 22.9 Kg/m²
Hedef Kilo: Yok
Düzenli Spor: Yok
Not: VKİ tek başına kesin bir sağlık göstergesi değildir. Özellikle kas oranı yüksek kişilerde yanıltıcı olabilir. Konuyu genel karşılaştırma ve sohbet amacıyla açıyorum.![]()
Hedefi 80-85 Arası Yap 90'da Fazla .Boy:183
Kilo:120
VKİ:35,8
Hedef Kilo: 90
Düzenli Spor: yeni başladım
Olum baktım da herkes zayıfmış moralim iyice zayıfladı
Nasıl oldu hocam yaşın küçük değil miKıl dönmesi primer kapama tekniği ile.
1.83 için çok fazla değil kas yağ oranına da bağlı gerçiHedefi 80-85 Arası Yap 90'da Fazla .
küçükte hocam yaş ile alakası yok ki zaten ya ergenliği bitirmiş çocuklarda yada uzun yol şöförlerinde rastlanıyorNasıl oldu hocam yaşın küçük değil mi
Bilmiyordumküçükte hocam yaş ile alakası yok ki zaten ya ergenliği bitirmiş çocuklarda yada uzun yol şöförlerinde rastlanıyor
Vki: 26.4Merhaba arkadaşlar,
Forumun boy–kilo ortalamasını merak ettim. Aşağıdaki şablonu kullanarak bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
Boy:
Kilo:
VKİ:
Hedef Kilo: (Opsiyonel)
Düzenli Spor: Var / Yok
VKİ değerinizi buradan hesaplayabilirsiniz:
Medipol — Vücut Kitle İndeksi Hesaplama
Ben başlayayım:
Boy: 181 cm
Kilo: 75
VKİ: 22.9 Kg/m²
Hedef Kilo: Yok
Düzenli Spor: Yok
Not: VKİ tek başına kesin bir sağlık göstergesi değildir. Özellikle kas oranı yüksek kişilerde yanıltıcı olabilir. Konuyu genel karşılaştırma ve sohbet amacıyla açıyorum.![]()