❌İndirim Bitti! Gaming Gecesi Tüm OEM Sistemlerin İndirim Oranları

hiç farketmez tek tek kampanya kovalayıp keyfime göre topladığımda çok kolay o fiyat bandına zamanla inebiliyorsun. taksit avantajı desen tek karta var o da var yok arası. ben vaov gaminggeceye yakışır hakikaten alınabilir bir sistem göremedim açıkçası.
Geçtiğimiz yıllarda daha iyi sistemler geliyordu bence. İncehesap genel olarak gaming geceleri dahil sistem özelleştirmeleri fazla olan bir firmaydı. Son zamanlarda genel olarak sistemler çok iyi değil ve özelleştirmeler kötü. Özellikle RAM krizinde avantajlı olsalar gaming gecesi sistemleri çoğu insana faydalı olabilirdi.
Mesajı editliyorum sanırım El Capitan aralarında en mantıklısı. 2x16 Ram kullanılmış, kasası düzgün, sıvı soğutma avantajı da var. Bu sistem değerlendirilebilir.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz yıllarda daha iyi sistemler geliyordu bence. İncehesap genel olarak gaming geceleri dahil sistem özelleştirmeleri fazla olan bir firmaydı. Son zamanlarda genel olarak sistemler çok iyi değil ve özelleştirmeler kötü. Özellikle RAM krizinde avantajlı olsalar gaming gecesi sistemleri çoğu insana faydalı olabilirdi.
30000TL lik sistemde de 130.000TL lik sistemdede aynı ram ve ssd kullanılmış aslına bakarsan kopyala yapıştır bi çok sistemde bile aynı anakart var

Hazır sistem dediğin en az %15-20 daha ucuz olmalı. %10 için uğraşmaya değmez kampanya bekler tek tek toplarız sonuçta firmaya ne gerek var.

Evet b850 yaptım pcie 5.0 için
Bence mantıklı anakartın en düşük b850 olması gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vector silver bence avantajlı piyasada o fiyatta ondan iyisi yok sadece kasa ve ssoğutucu değişmeli o kadar
Yüzde 21,43 lük bir indirim söz konusu tek tek toplama fiyatı ile arasında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem dediğin en az %15-20 daha ucuz olmalı. %10 için uğraşmaya değmez kampanya bekler tek tek toplarız sonuçta firmaya ne gerek var.
vector silver %21.43 el capitan %20.58 Freedom %21.17 Lik bir indirim söz konusu ürünleri tek tek toplamak ile arasında

İncede world veya axesse pesin fiyatina 5 6 taksit olsa şu rx9070xt 7500fli alacaktım. Umarım karne indiriminde iitopyada ayni fiyata bi sistem gelir

Geri