Geçtiğimiz yıllarda daha iyi sistemler geliyordu bence. İncehesap genel olarak gaming geceleri dahil sistem özelleştirmeleri fazla olan bir firmaydı. Son zamanlarda genel olarak sistemler çok iyi değil ve özelleştirmeler kötü. Özellikle RAM krizinde avantajlı olsalar gaming gecesi sistemleri çoğu insana faydalı olabilirdi.hiç farketmez tek tek kampanya kovalayıp keyfime göre topladığımda çok kolay o fiyat bandına zamanla inebiliyorsun. taksit avantajı desen tek karta var o da var yok arası. ben vaov gaminggeceye yakışır hakikaten alınabilir bir sistem göremedim açıkçası.
vector silver bence avantajlı piyasada o fiyatta ondan iyisi yok sadece kasa ve ssoğutucu değişmeli o kadaralınabilir bir avantajlı durum görmüyorum.
30000TL lik sistemde de 130.000TL lik sistemdede aynı ram ve ssd kullanılmış aslına bakarsan kopyala yapıştır bi çok sistemde bile aynı anakart varGeçtiğimiz yıllarda daha iyi sistemler geliyordu bence. İncehesap genel olarak gaming geceleri dahil sistem özelleştirmeleri fazla olan bir firmaydı. Son zamanlarda genel olarak sistemler çok iyi değil ve özelleştirmeler kötü. Özellikle RAM krizinde avantajlı olsalar gaming gecesi sistemleri çoğu insana faydalı olabilirdi.
Ama taksit var7500x3d ile 7800x3d arasında normal şartlarda 3000TL fark olmasına rağmen burada özelleştirme yaparsan 5000TL fark ödüyorsun
Bütün derdim taksit 3-5 k koymaz 6 aydaAma taksit var![]()
Bence mantıklı anakartın en düşük b850 olması gerekEvet b850 yaptım pcie 5.0 için
Yüzde 21,43 lük bir indirim söz konusu tek tek toplama fiyatı ile arasındavector silver bence avantajlı piyasada o fiyatta ondan iyisi yok sadece kasa ve ssoğutucu değişmeli o kadar
vector silver %21.43 el capitan %20.58 Freedom %21.17 Lik bir indirim söz konusu ürünleri tek tek toplamak ile arasındaHazır sistem dediğin en az %15-20 daha ucuz olmalı. %10 için uğraşmaya değmez kampanya bekler tek tek toplarız sonuçta firmaya ne gerek var.
Hayırlı olsunBu şekilde aldım nasıl ?