Hangi Kulaklık Daha İyidir?

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
4000
yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ancak seçenekler arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir ya da bu bütçeye daha mantıklı seçenekler var mı?

şuanlık düşündüklerim bunlar.

Fifine H9 öneririm kullanıyorum. Mchose X9 15 gün öncesine kadar 3000 TL civarlarındaydı.

Hocam benim ne kulağımı ağrıtıyor ne de baskı yapıyor kafama gayet rahat ediyorum 1 kademe açtım sadece. Dışarı ses veriyor fakat %100 de veriyor. %100 de de kimsenin kullanacağını düşünmüyorum aşırı fazla sesi var ben oyunlarda %50, müzik dinlerken %40 da kullanıyorum dışarıya ses vermiyor oyunlarda da rahatça ses kasıyorum Valorant oynuyorum genellikle. Bu fiyata X9 almanı önermem yine kendin bilirsin 15 gün öncesine kadar 3000 TL civarlarındaydı.

Son düzenleme:
Hocam benim ne kulağımı ağrıtıyor ne de baskı yapıyor kafama gayet rahat ediyorum 1 kademe açtım sadece. Dışarı ses veriyor fakat %100 de veriyor. %100 de de kimsenin kullanacağını düşünmüyorum aşırı fazla sesi var ben oyunlarda %50, müzik dinlerken %40 da kullanıyorum dışarıya ses vermiyor oyunlarda da rahatça ses kasıyorum Valorant oynuyorum genellikle. Bu fiyata X9 almanı önermem yine kendin bilirsin 15 gün öncesine kadar 3000 TL civarlarındaydı.
doğrudur hocam ama işte bu parayı verip kablolu almak bir düşündürüyor o yüzden kablosuz daha önde benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam indirimden X9 düşürün bence güzel kulaklık
Pek X9 mu yoksa S9 pro mu daha iyidir sence hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Visa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,552
Üyeler
196,990