40-45k fiyat bandında oem paket almayı düşünüyorum nasıl bir sistem almalıyım indirimler ne zaman oluyor taksitle alacağım nerden almalıyım vatan vb yerlerden almayı düşünüyorum
vatandan içeri adım atma dünyanın en kazık yeri40-45k fiyat bandında oem paket almayı düşünüyorum nasıl bir sistem almalıyım indirimler ne zaman oluyor taksitle alacağım nerden almalıyım vatan vb yerlerden almayı düşünüyorum
45k 3 taksit40-45k fiyat bandında oem paket almayı düşünüyorum nasıl bir sistem almalıyım indirimler ne zaman oluyor taksitle alacağım nerden almalıyım vatan vb yerlerden almayı düşünüyorum
arkadasin Attığı sistemi 700w yap üstüne 300tl ye akım korumalı priz al . ben 2 arkadasima aldirdim ikiside cok memnun![]()
IMOLA-5060 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-5060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vatandan içeri adım atma dünyanın en kazık yeri
45k 3 taksit
![]()
IMOLA-5060 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-5060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
vatandan içeri adım atma dünyanın en kazık yeri
45k 3 taksit
güvenilir mi bu sitehocam incehesabın gaming gecesini bekleyin ordan uygun güzel hazır kasalar yakalarsınız