Çözüldü✓ Aldığım Anakart İşlemci Soketı̇Nde Problem Varmı?

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5000
MERHABA SİSTEMİM İÇİN ASUS PRİME B650M-K MODELİNİ ALDIM PEK ANLAMADIĞIM İÇİN SİZE SORMAK İSTEDİM ALIRKEN DE BU ŞEKİLDEYDİ HİÇ BİR MÜDAHALE YAPMADIM GÖRÜNTÜLERİNŞ AŞAĞIYA KOYACAĞIM SOKETİN BİR İKİ PİN İ YAMULMUŞ GİBİ GELDİ BANA
-SATICININ BANA SÖYLEDİĞİ ŞEY PEK BİLGİM OLMADIĞI İÇİN ÖYLEDİR DİYE DÜŞÜNDÜM KİŞİ BANA ASUS BU MODELİ BU ŞEKİLDE ÜRETİYOR Kİ İŞLEMCİ YERİNE TAM OTURSUN DİYE BU ŞEKİLDE ÜRETİLİYOR BİR YAMULMA FALAN YOK DEDİ SİZDE BAKIP YAZARSANIZ SEVİNİRİM ONA GÖRE YENİSİNİ ALICAM ARTIK

Ekler

• IMG_7459.webp
    IMG_7459.webp
    816.8 KB · Hit: 31
  • IMG_7467.webp
    IMG_7467.webp
    701.8 KB · Hit: 30
  • IMG_7467.webp
    IMG_7467.webp
    701.8 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
pinler işlemcide oluyor da anlayamadım bişey bu karttan

hocam bu anakartın b450 olma ihtimali yok çünkü b450 am4 soket (ki PGA bi sokettir kendisi, yani pinler işlemcide olur anakartta değil) ama burda pinler anakartta yani LGA şeklinde.

hocam bu anakartın b450 olma ihtimali yok çünkü b450 am4 soket (ki PGA bi sokettir kendisi, yani pinler işlemcide olur anakartta değil) ama burda pinler anakartta yani LGA şeklinde.
hocam yanlis yazmisim b650m-k olacak pardon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pinler işlemcide oluyor da anlayamadım bişey bu karttan
b650m-k modeli yanlis yazmisim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir sıkıntı yok mu diyorsunuz yani ben sordugumda lga oldugu icin boyle oluyor dedi kisi aynisini chat gpt ve gemini de dedi ama bilmiyorum bana yamuk gibi geliyor

Takma işlemci kırık pin

MERHABA SİSTEMİM İÇİN ASUS PRİME B650M-K MODELİNİ ALDIM PEK ANLAMADIĞIM İÇİN SİZE SORMAK İSTEDİM ALIRKEN DE BU ŞEKİLDEYDİ HİÇ BİR MÜDAHALE YAPMADIM GÖRÜNTÜLERİNŞ AŞAĞIYA KOYACAĞIM SOKETİN BİR İKİ PİN İ YAMULMUŞ GİBİ GELDİ BANA
-SATICININ BANA SÖYLEDİĞİ ŞEY PEK BİLGİM OLMADIĞI İÇİN ÖYLEDİR DİYE DÜŞÜNDÜM KİŞİ BANA ASUS BU MODELİ BU ŞEKİLDE ÜRETİYOR Kİ İŞLEMCİ YERİNE TAM OTURSUN DİYE BU ŞEKİLDE ÜRETİLİYOR BİR YAMULMA FALAN YOK DEDİ SİZDE BAKIP YAZARSANIZ SEVİNİRİM ONA GÖRE YENİSİNİ ALICAM ARTIK
Detaylı bak ya bazen öyle gözüküyor ama sorun olmuyor.

Geri