Yardım Asus Tuf F16 5060/14650hx Alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
GameGaraj markasını bilmiyorum asus daha kaliteli değil midir ? Tuf malzeme kalitesi vs. olarak daha kaliteliydi diye biliyorum.
tuf ile muadil
gamegaraj itopya gibi bir site kendi laptop markaları bu da

şahsen asustan şaşmazdım 70 bin lira gibi rakamlar ödeyecekseniz game garaj daha çok yeni piyasada 1 2 yıl geçince netleşir durumu ama tercih meselesi tabii ki

GameGaraj markasını bilmiyorum asus daha kaliteli değil midir ? Tuf malzeme kalitesi vs. olarak daha kaliteliydi diye biliyorum.
Gamegaraj'ın 32 GB RAM versiyonunu arkadaşım kullanıyor güzel laptop alınır. Ekran kartı farkı var alabiliyorsanız GameGaraj daha mantıklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gamegaraj alacaksan tamamen şans haberin olsun, "donanımda" şansına problemin çıkarsa halledersin yoksa tamamen rezalet bir teknik servis bilgileri var. hazır 3-5 teste sokup bırakıyorlar. R9T-5070 ile RE:9 da 13 fps alıyorum bana söyledikleri cevaba bakın.. 6 aydır uğraşıyorum
1781092803178.webp

yani açık konuşmak gerekirses 2 aydır teknik servisten çıkmayan cihazımı olur da iade edebilmeyi/ olmazsa THH den paramı alabilmeyi başarabilirsem daha düşük olsa dahi alacağım cihazı düşünüyorsun, evet asusta problem olmaz mı olabilir ama markasal ve parçasal olarak çok daha güvenip, param gelirse alacağım cihazdır kendisi.

Geri