Yeni Laptop Aldım Acil Destek

Kanka driver sorunu yüksek ihtimal de driver kurmak için de internete bağlanmak gerek 😅 kablo ile bağlanmayı deneyemez misin ? Yoksa aldığın yere götür veya iletişime geç yani bir çözüm yolu bulsunlar yoksa iade edeceğini söyle sıfır cihaz zaten sıkıntı yaşamazsın muhtemelen.
Müşteri hizmetleri 7 de kapandığı için yetişemedim yarın konuşucam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attığın foto var görüyoru
Bir de telefonu USB ile bağlayıp internet paylaşma gibi Bir şey vardı. Onu dene istersen Windows update bir açılsa hepsini halledecek kendi kendine muhtemelen.
Denedim ama bulamadım Bluetooth danda görmüyor

Format win 11 attın mı

Format win 11 attın mı
Yeni cihaz şıfır ellemedim hiç

Müşteri hizmetleri 7 de kapandığı için yetişemedim yarın konuşucam

Yeni cihaz şıfır ellemedim hiç
hocam telefondan USB hotspot int paylaşımı yap şarj kablonu al bı ucu telefona bı ucu pcye tak sonra ayarlardan USB int paylaşımını aç. İnternet gelir ve Windows updatr güncellemeleri yapar. bı dene

hocam telefondan USB hotspot int paylaşımı yap şarj kablonu al bı ucu telefona bı ucu pcye tak sonra ayarlardan USB int paylaşımını aç. İnternet gelir ve Windows updatr güncellemeleri yapar. bı dene
Bilgi için teşekkürler USB ile internet paylasılacağını bilmiyordum şimdi güncellemeri denetliyorum nedense 5dk dır denetliyor onuda anlamadım. Yardımın için teşekkürler

Sitesinden driverlarını indirip kur.

Bilgi için teşekkürler USB ile internet paylasılacağını bilmiyordum şimdi güncellemeri denetliyorum nedense 5dk dır denetliyor onuda anlamadım. Yardımın için teşekkürler
uzun sürebilir o telefondan aktsriyon sonuçta buna da şükür. driverlsrin hepsinin yüklendiğinde emin ol en son. ekran kartı ses kartı falan

uzun sürebilir o telefondan aktsriyon sonuçta buna da şükür. driverlsrin hepsinin yüklendiğinde emin ol en son. ekran kartı ses kartı falan
Hemen hemen her şey düzeldi ama ekran kartını göstermiyordu bide ses yoktu onuda asus'un kendi sitesinden yükleyip hallettim gerçekten çok teşekkürler

Son düzenleme:
Geri