Çözüldü✓ 2.El RTX 4060 Ti - 32gb Ddr4 Sistem

Herkese merhabalar RTX 4060 Tİ - R7 5700X - 32GB DDR4 güzel bir sistem buldum tek sorunu ssd yok. eleman 27K diyor sizce değer mi kaçmasını istemiyorum.
cevap verenlere şimdiden teşekkürler
çok mantıklı değil ekran kartı 8 Gb ram 32 olsa ne yazar ssd ile sana 30 32 ye gelecek ortalama 3 daha koyar pazarlıkla şunu alırsın ekran kartı-anakart çoğu açıdan çok daha üstün

çok mantıklı değil ekran kartı 8 Gb ram 32 olsa ne yazar ssd ile sana 30 32 ye gelecek ortalama 3 daha koyar pazarlıkla şunu alırsın ekran kartı-anakart çoğu açıdan çok daha üstün
ssd benim için çok sıkıntı değil 3 liraya çözerim onu, hoşuma giden ben nvidia tercih etmek istiyom birde işlemci uyumlu mu olmuş orada kararsızım

ssd benim için çok sıkıntı değil 3 liraya çözerim onu, hoşuma giden ben nvidia tercih etmek istiyom birde işlemci uyumlu mu olmuş orada kararsızım
farketmez anakart kötü psu iyi değil ekran kartı 8gb nvidia isteyebilirsin sistem bu para etmez parçalar iyi değil

işlemci ile ekran kartı uyumlu çalışacaktır lakin ilerde sorun yaşayacaksınız anakart fazlasıyla giriş seviye ilerde illaki ddr5 kanadına geçeceksiniz ramleride değişmek zorunda kalacaksınız

ikinci elde hızlıca baktım hiç pazarlık yapmadan benzer parçalar ile 28 bin geliyor.
Detaylı bakıp pazarlık ile daha ucuza alınabilir.

Fiyat mantıklı değil

hocam bütçem 30k falan üstüne istesemde çıkamıyorum b550 max ne kadar pahalı olabilir ki oynatsın yeter
hocam anlamadığın kısım şu ekran kartı yetersiz anakart giriş seviyesi power iyi değil ve sistemde üstüne bellek yok bu fiyatı vereceğine 30 a 3070ti sistem al daha mantıklı benzer maudil ilan var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu parayı haketmiyor mevzu o

38 e 0 olarak ddr5 5060ti sistem satıldı geçen gaming gecesinde 30 a bunu almak akıl karı değil

ben geçen ay 32 ram 5600 6700xt 1 tb m2 sistem verdim 24 den gram hak etmiyor fiyatını mantıklı olması için 27-28 e SSD dahil olması gerekirdi

hocam anlamadığın kısım şu ekran kartı yetersiz anakart giriş seviyesi power iyi değil ve sistemde üstüne bellek yok bu fiyatı vereceğine 30 a 3070ti sistem al daha mantıklı benzer maudil ilan var

Bu parayı haketmiyor mevzu o

38 e 0 olarak ddr5 5060ti sistem satıldı geçen gaming gecesinde 30 a bunu almak akıl karı değil

ben geçen ay 32 ram 5600 6700xt 1 tb m2 sistem verdim 24 den gram hak etmiyor fiyatını mantıklı olması için 27-28 e SSD dahil olması gerekirdi
eyw hacı sağ olasın, hakkını helal et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,726
Üyeler
197,263
Son üye
Tanergnd
Geri