🔥İndirim Corsair Rm1000e Cp-9020297-Eu Gen5.1 1000 W Power Supply | 8.788 TL

Çoğu model zaten 2 yıl garantili oluyor. Ondan sonra markaya kalıyorsun. NZXT'de de öyle mesela. Vatan 3 yıl garanti veriyor sonra NZXT bakıyor. Ben ENERMAX'ın sorun çıkaracağını sanmıyorum ama gümrük her zaman sorunlu.

Keşke ülkede Seasonic falan olsa. Onların garanti desteği mükemmel.

OCP kısmını 5VSB hattı için yazmışlardır. Geç devreye giriyor, ripple değerleri uçuyor. Bilgisayar kapalıyrken 4 - 5 amper çekecek bir şey bağlanamayacağına göre pek bir önemi yok günlük kullanıcı içint OPP ise normal. Bu arada o kısım MSI için mi ENERMAX için mi?
Bu destek durumlarını son zamanlarda bayağı araştırdım. Her case farklı oluyor. Destek bazen senden parça istiyor bazen sana parça gönderiyor. Özellikte adamlar sana bir şey gönderecekse direkt gümrüğün keyfine kalmış bir durum. Türkiye'de 2-3 seneden sonra garantiyi yok saymak lazım. Sıkıcı durum. Gümrük olaylarının düzeltilmesi gerekiyor.

Çoğu model zaten 2 yıl garantili oluyor. Ondan sonra markaya kalıyorsun. NZXT'de de öyle mesela. Vatan 3 yıl garanti veriyor sonra NZXT bakıyor. Ben ENERMAX'ın sorun çıkaracağını sanmıyorum ama gümrük her zaman sorunlu.

Keşke ülkede Seasonic falan olsa. Onların garanti desteği mükemmel.

OCP kısmını 5VSB hattı için yazmışlardır. Geç devreye giriyor, ripple değerleri uçuyor. Bilgisayar kapalıyken 4 - 5 amper çekecek bir şey bağlanamayacağına göre pek bir önemi yok günlük kullanıcı için. OPP ise normal. Bu arada o kısım MSI için mi ENERMAX için mi? Ben ENERMAX için dedim bunları.
MSI için söyledim https://www.tomshardware.com/pc-components/power-supplies/msi-mpg-a1000g-pcie-5-psu-review

İkiside düşük ayarlanmış. Kullanıcıya etki eden bir şey değil. Çoğu kişi zaten güç kaynağı alırken %40 pay bırakıyor. OCP veya OPP'nin tetiklenecek noktaya gelmesi çok zor. Ki düşük ayarlanması bir yönden de iyi.
zahmet verdik hocam ama muhtemelen önümüzdeki 3-5 sene seni darlamam bir daha sen olsan hangini alırdın bu 3 seçenekten ya da bunları boşver şunu al bu bütçede dediğin bir model var mı

zahmet verdik hocam ama muhtemelen önümüzdeki 3-5 sene seni darlamam bir daha sen olsan hangini alırdın bu 3 seçenekten ya da bunları boşver şunu al bu bütçede dediğin bir model var mı
1st Player'da var 7.000TL bandında. Ona da bakılabilir. RM1000e o fiyattan asla alınacak bir güç kaynağı değil.

RMe bu fiyata çok önermem. RMx bu fiyatta olsa alınırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,886
Üyeler
198,653
Son üye
yiğit yüksek

Geri