ridvan k
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Beyazi neden bu fiyat deilKuponla birlikte 900 TL ye düşüyor
Beyazi neden bu fiyat deilKuponla birlikte 900 TL ye düşüyor
Ah bi bilsem.Beyazi neden bu fiyat deil
Şu an hepsi kendi standında yan yana duruyor. Altlı üstlü bi an güzel olur gibi geldi hiç düşünmemiştim.Monitörleri altlı üstlü kullanıcaksan çoklusu. Bununla altlı üstlü yapamazsın. Ama ayrı ayrı yanyana dizeceksen bu.
Dediğim gibi altlı üstlü imkansız gibi bişey ben beceremedim. Yanyana kullanırken monitörü en dipte kullanmıyosan baya bir alan açıyor. Fiyatına göre o kadar işlevsel ki her indirime girdiğinde keyfekeder 3.yü alasım geliyor.Şu an hepsi kendi standında yan yana duruyor. Altlı üstlü bi an güzel olur gibi geldi hiç düşünmemiştim.
Bunu yapan muhendisler zaten masan uygun degilse diye icine uzun montaj vidasi koymuş. Ortalama 9-10 cm.masalar ortalama zaten 3 cm kalınlığında olsun. Neyle kumar oynayacak anlamadım.Evet ürünü en önemli parçası o clamp.O olmadan takmak kumardır.Her masaya uymaz paran boşuna gider, masanı deldiğinle kalırsın.
Arkasi kapalı kutuphaneli masalarda tutacak yer yok. Sadece masanin köşesinde kablo kapaginin orasi var malesef.delmeye gerek yok masaya yandan sıkıştırdım ben direkt
Kuponla birlikte 900 TL ye düşüyor
Düzeltme! 75 TL lik kupon herkeste gozukmuyormus
Abartma hocam en kotu 2 haftada bi geliyor. Birkac hafta once 800 küsüre aldi millet.direkt al bu fiyata 3 4 aya düşer ancak
Hocam link var mi bupamadim ben