Butcem 110k Yardimci Olabilecek Var mi

kemalingo

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
110000
arkadaslar merhaba ilk kez sistem topluyorum 110-115k butcem var asil amac cs olacak 600 hz monitor alacagim buyuk ihtimalle yardimci olabilir misiniz
ekran kartini ikinci el bir 4080 super olarak dusunuyorum acaba yanlis bir dusunce mi

Kral motor parasına ikinci el alınmaması gereken en önemli parçayı seçmişsin. Sıfır, kampanlı OEM paketlerden bak, tek tek parça toplama. Paranın dörtte birini de cs oynamak harici zevk vermeyecek bir monitöre vermen de yanlış olabilir. 300 hz cs oynamak için gayet yeterlidir diye düşünüyorum

monitör olarak bundan başlayabilirsin. minimum 5070 ti ekran kartlı bir sistem toplaman süper olur

Kral motor parasına ikinci el alınmaması gereken en önemli parçayı seçmişsin. Sıfır, kampanlı OEM paketlerden bak, tek tek parça toplama. Paranın dörtte birini de cs oynamak harici zevk vermeyecek bir monitöre vermen de yanlış olabilir. 300 hz cs oynamak için gayet yeterlidir diye düşünüyorum

monitör olarak bundan başlayabilirsin. minimum 5070 ti ekran kartlı bir sistem toplaman süper olur
monitorun parasi ayri butceden almisken en iyisinden alayim dedim biraz takigim o ise

Asıl amaç CS ise bu kadar bütçeye gerek yok bu arada. Ekran kartından düşüp OLED alın. Hikayeli oyun oynayacak veya birşeyler izleyecekseniz TN almaktan daha iyi.

Almışken en iyisini almak mantıklı ama çözünürlük, panel tipi vs. de çok önemli. OLED bir monitör bakılabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,010
Üyeler
197,343
Son üye
canarx
Geri