Sıfır Drift L Almalı Mıyım Sizce

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşındayım 5 ay sonra 18e giricem 3 yıldır motor istiyordum para biriktirdim yaklaşık 140-150k var ama ehliyet yok ehliyeti 18e girince a2 olarak alacağım. şuanlık drift l almayı düşünüyorum 6 7 ay mahallede sürerim sonra ehliyet alırım 1 yıl sonra da daha iyi bir motor almayı düşünüyorum mt25 gibi. sizce şuanlık drift almalı mıyım ne önerirsiniz sıfırını 100bin TL'ye satıyorlar olduğum yerde

Şöyle bir söz vardır.Drifti bir aldığın gün bir de sattığın gün çok mutlu olursun.Eğer 1 yıl sonra satmayı düşünüyorsan 2. el al bu fiyat bandında motorların fiyatı ikinci elde çok düşer.

Şöyle bir söz vardır.Drifti bir aldığın gün bir de sattığın gün çok mutlu olursun.Eğer 1 yıl sonra satmayı düşünüyorsan 2. el al bu fiyat bandında motorların fiyatı ikinci elde çok düşer.
valla araştırıyordum bir süredir kuzenimde de vardı. çok zorlamassan iyi motor demişlerdi. yani bilmiyorum hocam 250likle de başlamak iyi olmayabilir sürmeyi biliyorum 2 defa 125lik sürdüm ama driftle başlasam sanki daha iyi olur gibime geliyor veya 18de tvs apache 200 rs200 gibi motorlara bakarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

125lik de çok seçenek yok tvs raider 130 bandına çıkmış

100k sakın drift vs alma hayatının hatasını yaparsın 2.el al piyasa çok daha uygun sıfır alcaksan raider alabilirsin veya ns200 bak en alınabilecek motor bana göre

100k sakın drift vs alma hayatının hatasını yaparsın 2.el al piyasa çok daha uygun sıfır alcaksan raider alabilirsin veya ns200 bak en alınabilecek motor bana göre
hocam valla raider 130 civarından başlıyor sıfırı, 2. ele de çok yanaşmak istemiyorum ailem de sıcak bakmıyor sıkıntı çıkar diye. drift niye kötü

son olarak a1 ehliyetle drift veya 2. el raider alıcam daha fazla bekleyemem motor almayı yardım edenlere teşekkürler.

Rs 200 yada Ns 200 al. 2. elde temiz olanları bulabilirsin. drift l tam saatli bomba ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri