❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

YAŞASIN! Tam da bir teknoloji forumunda görmeyi beklediğim indirim.
Durumu hemen site yönetimine iletin. Sizin tercih ve beklentilerinize göre forumu derhal düzenlesinler.

Durduk yere 1000 lik olduk hocam tesekkurler...

ne alaka sadece teknoloji ürünleri mi paylaşılacak öyle bir kural mı var ?

bunun 4k olmasinin sebebi ne merak ettim ayrica hobi olarak degilde al sat icin alan arkadalr varsa almayin elinizde patlar simdiden soyleyim sonra 500 liraya zor satarsiniz

ben satmaktan vazgeçtim iptal ettim ya koleksiyonluk güzeldir de al sata gitmez yani

Koleksiyon yapan arkadaşıma sordum ister misin diye. Al gelsin bakalım, beğenmezsek geri yollarız dedi. Aldım geldi. Ofiste ürüne bakarken başka birisi gördü ve çok istedi ürünü. Arkadaşımın al gelsin bakarız beğenmezsek göndeririz demesi beni biraz rahatsız etmişti. Almak istiyorsan al gelsin de kardeşim. Bende beğenmezse iade filan uğraşmak istemediğim için elimde görüp isteyen kişiye sattım gitti. Arkadaşa da siparişi iptal ettiler der geçerim artık. İStekli davransaymış. Kaçırdı fırsatı. Ürünü alabilmek için 1049 liraya da 10 lu başka bir hot wheels oyuncak daha almıştım. Onu da bir başkası satın aldı :) . 1 saat geçmeden elimde görüp ürünleri kapış kapış aldılar.

Çevremdeki amaaan niye alalım ki ne gerek var diyen bir çok kişiye bugün benimki ile birlikte kargoları geldi. İnsanlar biraz garip. Bitsin ve çevresinde olmasın gibi bir düsturda sanıyorum. Alanlar güle güle sergilesin gayet koleksiyon değeri olan bir ürün.

Geri