🔥İndirim Xprime Echo Series Oyuncu Koltuklarında %32 İndirim Tüm Renkler 6.499 TL

Kalitesiz duruyor

Bu iş çok karlı herhalde 40 tane marka çıktı piyasaya yerli.

Reklam değil kesinlikle ama bu koltukları tavsiye ederim. 120 üstü kiloyla yattığım oldu bacakları masaüstüne atıp sonuna kadar yaslandigim oldu ve bana mısın demedi. Tekerlekler dandik onu da 6 li 300 e mi ne satıyorlardı öyle hallettim iki kere değiştirdim sanırım 4 teker daha duruyor

Edit: 2 sene olmuştur

Reklam değil kesinlikle ama bu koltukları tavsiye ederim. 120 üstü kiloyla yattığım oldu bacakları masaüstüne atıp sonuna kadar yaslandigim oldu ve bana mısın demedi. Tekerlekler dandik onu da 6 li 300 e mi ne satıyorlardı öyle hallettim iki kere değiştirdim sanırım 4 teker daha duruyor

Edit: 2 sene olmuştur
hangi model var sende hocam

omega modelini 5 yıldır kullanıyorum kumaş deforme olmadı. sünger kısmı hala iyi durumda.

6500 bütçede bu modele ait çok fazla model var hangisini önerirsiniz? Ayrıca bu bütçede en iyi koltuklar bunlar mıdır?

Sizin adınıza özelleştirdik bahanesiyle düz siyah modelini geri iade almayan marka. 1.haftadan gıcırdamaya başladı, 1.ayda ise kolçağı kırıldı.

Aslında bu arada bir oyuncu koltuğu sandalyesi lazım ama yüksek fiyata kötü bir ürün almak da istemiyorum doğrusu..
Uyguna güzel bir şey çıksa ne olur sanki..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,389
Üyeler
197,887
Son üye
Kyut
Geri