5070 Ti Lı Sistem İçin Yorum İstiyorum

170-175 bine 5070ti'lı sistem toplamış parçalar güzel diyorsun devam knk
Bana sorsan ben başka bir sistem dizerim 5080 Li Ama parçalara baktığında Kalitesiz MI diyeyim Dostum pahalı evet ama 5080 sistem toplanacak para

Panda 4k monitörüde bazı yeni AAA oyunlarda 60 fps sınırı görebiliyor diye duydum 5070 ti

Panda 4k monitörüde bazı yeni AAA oyunlarda 60 fps sınırı görebiliyor diye duydum 5070 ti
4K DLSS Performance > 2K DLAA

DLSS P hem daha iyi görüntü hem de daha fazla fps veriyor. 4K Upscale teknolojileri çok iyi. O paraya 2K almak saçmalık

Ayrıca bu paraya rahatlıkla 5080 alıyorsun %15 falan daha iyi 4K'da o da +10 fps civarına tekabul ediyor hemen hemen

Bana sorsan ben başka bir sistem dizerim 5080 Li Ama parçalara baktığında Kalitesiz MI diyeyim Dostum pahalı evet ama 5080 sistem toplanacak para
para verilcek şey var verilmeyecek şey var anakarta 20 21 bin lira vermezsin mesela ama sana göre verilir, niye? "kaliteli"
5070ti da aynı şekil 70 bin mesela, akıl var mantık var bir şeye kaliteli deyip geçmeyin lütfen..

* psu ve ssd de uçuk fiyatta

ben pek o kimyayı tutturamadım nasıl yaparsın mesela

Asus tuf olmasinda asus prime olsun ekran kartin bu acidanda dusunebilirsin diger parcalarinda biraz alt kalitelisini alabilirsin ayni performansi verir zaten

para verilcek şey var verilmeyecek şey var anakarta 20 21 bin lira vermezsin mesela ama sana göre verilir, niye? "kaliteli"
5070ti da aynı şekil 70 bin mesela, akıl var mantık var bir şeye kaliteli deyip geçmeyin lütfen..
Kaliteli? Yalan mı söyleyelim kardeş nasıl bir mantığın var parasını hesaba katmadık Dostum uzatma daha.

Özellikle o dediğin gibi anakart bana bile fazla geldi şuanki benim görüşümde ama bi fikir almadan bakmayayım dedim

Kaliteli? Yalan mı söyleyelim kardeş nasıl bir mantığın var parasını hesaba katmadık Dostum uzatma daha.
Kaliteli 5080'de toplarsın bu paraya parçalar kaliteli ama fiyatı uçuk olay o yoksa evet parçalar kaliteli ama fiyat sıkıntı işte

Oturup karşısına sabah akşam oynuyorsan okey. Ben bazen oyunu bırakıp kasayı izliyorum. Verdiğim paraya acımadım. Donanım bilgim kaç fps alacağını bilmeme vs de etkili oldu. Bazen güç değil özen istersin. Kim ne söylerse söylesin para senin neye harcadığını bil yeter.

Ekler

• lthmb_130283490564e.webp
    lthmb_130283490564e.webp
    6.2 KB · Hit: 23
Soğutıcu:5000
Ssd:14-17 000
İşlemci:22000
Anakart:21000
Ekrankartı:70000
Kasa:7000
Psu:9000
Ram:24000
Monitör:47000
Bir süre önce baktım (ramler haric) bu parçalara ama az çok aynı fiyattalar gibi gördüm
Hocam konuyu genel olarak okumadım ama parçalara istinaden konuşayım. Tüm parçaları hepsiburadadan seçmişsiniz 9 taksit olması gerekiyor galiba parçaların o yüzden olduğunu varsayıyorum.

Açıkçası ben ne yapılmaya çalışmış tam çözemedim. Siyah sistem istiyorsanız neden ekran kartı beyaz, Beyaz istiyorsanız neden anakart psu ramler ve sıvı soğutma siyah o kısmı hiç çözemedim. Aydınlatırsanız ona göre tavsiye vereyim

Fiyatlar hakkında yorum yapmicam bilgim yok ama genel olarak parçalarını beğendim gayet kaliteliler. Özellikle o sıvı soğutucuyu 7 aydır kullanıyorum çok memnunum muazzam bir şey montajı, macun sürümünü vs doğru yaparsan 65 dereceyi geçmiyor asla. Harici pc parçalarını hepsiburada Trendyol gibi yerlerden almazdım şahsen itopya, İncehesap, vatan, vb gibi yerler daha güvenli bence bu konuda.
MSI MAG CORELIQUID I360 bu nasıl peki aynı fiyatlar sayılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,747
Üyeler
197,544
Son üye
Dghngkmn
Geri