800.000 - 900.000tl Bandında Araba Önerisi

120hp diyor 1.4 turbo modeli gibi bir şey sanırım ondan sorun etmezdim ama istanbulda sorun manuel evet
Şu Türkiyenin araba piyasası cok acayip 2 milyona kadar araba bulmadıgım icin araba değiştiremiyorum. Benim 24 senelik arabamın bana sundugu özellikleri bile sunamıyorlar bırak ekstrasını. 3.0 v6 laguna 2 de kaldık araba olmadıgından

Yılı geri donanım yok hiçbir şey yok manuel vites. Görünüşü güzel ve sürüş keyfi dışında hiçbir şeyi yok arabanın kral
900 binde donanımsal olarak ne gibi ozellikler bekliyoruz tam olarak 100bin kilometrede tertemiz italyana rakip örnek dolu bir alternatif gosterebilirmisiniz aynı kalite temizlikte

900 binde donanımsal olarak ne gibi ozellikler bekliyoruz tam olarak 100bin kilometrede tertemiz italyana rakip örnek dolu bir alternatif gosterebilirmisiniz aynı kalite temizlikte
Zor değil hocam otomatik ve park sensörü olması yetiyor bundan öne geçmesi için. Soğutmalı koltuk olmasına gerek yok yani. Kaldı ki geri görüş kameralı android autolu şeyler de bulabiliyoruz yan sanayi ama olsun.
Ayrıca yıl takıntısı olan insanlar var 10 yaşında araç alacağıma aynı donanımda otomatik 5 yaşında araç alırım performanstan feragat ederek diyebilirsin tercihe göre değişir.
Performans olarak geride kalır sadece biraz.

Düz 1.0 Ibiza alınır mi? Bir de Egea tercih edersem hangisini almalıyım?

Düz 1.0 Ibiza alınır mi? Bir de Egea tercih edersem hangisini almalıyım?
1.0 tsilar sorunu yok denebilecek seviyede egea tercih edersende 1.6 multijet ve bulunabiliyorsa en kötü lounge

1.0 eco tsilar mı hocam kast ettiğiniz acaba 1.0 tsi 0 var sadece o da 1 ilan anlamadım
Ecotsi lar evet vag grubunda 1.0 eco tsi 1.0 tsi 1.0 e tsi lar var. E tsi larda alternator problemi mevcut dolayısıyla bu motorun bulundugu araçları önermiyorum oldukça pahalı onarımı. Ecotsi ve düz tsi larda bu problem yok

Ecotsi lar evet vag grubunda 1.0 eco tsi 1.0 tsi 1.0 e tsi lar var. E tsi larda alternator problemi mevcut dolayısıyla bu motorun bulundugu araçları önermiyorum oldukça pahalı onarımı. Ecotsi ve düz tsi larda bu problem yok
https://shbd.io/s/cjaWqOEG ben bundan bahsediyorum hocam, bu 1.0 TSI mi oluyor? Sadece 1.0 yazıyor çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,914
Üyeler
197,577
Son üye
nuriderman0
Geri