Yardım 300-350 K Benzinli Araba Önerisi

Katılıyorum, efsane kasa demiyorlar boşuna. Etrafımda 99 kasa corolla kullanan birisi var hiç arıza şikayet sorun yaşamadı kullanmaya da devam ediyor
En güzel yanı da müşterisinin çok olması hocam. Eğer iyi baktıysan, temizse al sat yapması en kolay araçlardan biri.

megane da dizel ama
1748702376023.webp

Kankam Hepsi 2012 Öncesi Ve Dizel Arabalar Zaten Böyle bir şey Arasam Linea Alır Geçerim

98-99 Corolla'dan gelecek hayrı tahmin bile edemezsin. Japon malı masrafsızdır, kolay kolay sıkıntı çıkarmaz, parçası ucuzdur, ustası da boldur. O fiyata temizini de bulursun. Ha bahanen eski araba olmasından dolayı istememek olabilir ona bir şey diyemem. Sonuçta genç adamsın bindiğin arabanın güzel görünmesini isteyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca temizini bulabilirsen 2000-2003 Focus 1 de bakabilirsin bunlarda otomatik olmamasına dikkat et manuel ara. Otomatik şanzımanlar eski arabalarda pek randıman vermiyor.
Focus 1 mantıklı

Accent Era 2010 mantıklı 1.4lpg yada 1.6 lpg .

Güzel Mersin'de Temizini Bulamadım Benzer Araçlara Açığım
Kayseri ve Ankara Era cenneti oralarda rahat bulabilirsiniz ama taksi çıkması olanına dikkat edin . Ankara'da çok taksi çıkması var .

Kayseri ve Ankara Era cenneti oralarda rahat bulabilirsiniz ama taksi çıkması olanına dikkat edin . Ankara'da çok taksi çıkması var .
Mersinde Yaşıyorum Başka Şehirlere Çıkma Şanşımız Yok

Geri