Yardım 300-350 K Benzinli Araba Önerisi

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,656
Selamlar,
Aklımda Fiat Linea 1.3 Multijet vardı. Ancak babam da dayım da "Yılda 10.000 km yapmayacaksan, uzun yola çıkmayacaksan dizel arabanın masrafından kurtulamazsın" diyorlar.
Benim de bu ilk arabam olacak. Çok uzun yol yapmayı düşünmediğim için benzinli bir araca yönelmeye karar verdim.

Şu kriterlerde bir araç arıyorum:
  • Sedan kasa,
  • En az 2012 model,
  • Parçası bol, (İkinci Plan Olabilir)
  • Ustası bol, (İkinci Plan Olabilir)
  • Masrafı az, (İkinci Plan Olabilir)
  • Az yakan, iyi kaçan (performansı yeterli) bir model. (İkinci Plan Olabilir)
Bu kriterlere uygun bildiğiniz, önerebileceğiniz araçlar var mı?

Selamlar,
Aklımda Fiat Linea 1.3 Multijet vardı. Ancak babam da dayım da "Yılda 10.000 km yapmayacaksan, uzun yola çıkmayacaksan dizel arabanın masrafından kurtulamazsın" diyorlar.
Benim de bu ilk arabam olacak. Çok uzun yol yapmayı düşünmediğim için benzinli bir araca yönelmeye karar verdim.

• Sedan kasa,
  • En az 2012 model,
bizde reno megane 2 var uzun yolda(bi kaç yılda max 1k km) yapıyoruz şehir içide bir sorun çıkarmadı

Selamlar,

• Sedan kasa,
  • En az 2012 model,
O paraya bulacağın 2012 model bol taklalı olur diyim sana

Selamlar,

• Sedan kasa,
  • En az 2012 model,
Bu paraya alınabilecek en mantıklı araba bence Renault Megane 2

1.2 & 1.4 | Clio 2 - Symbol
1.3 & 1.4 & 1.6 | 2000 Corolla ( AE111 Kasa kodu sanırım ) veya 1998 - 1999 Efsane Kasa Corolla
1.2 - 1.4 | Albea & Siena
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temiz Hasar Kayıtsız Değişensiz Linea'lar Var Bir Kaç Parça Lokal Boyalı Veya Bir Kaç Parça Boyalı Değişensiz Ama Benzinlide Durum Ne Bilmiyorum
1.4 Linea al o halde. Taksi çıkması olmamasına dikkat et yeter. Şase podye airbagler sağlamsa dış kaporta aşırı kötü olmadığı sürece alınabilir.
300 - 350'ye çok düzgünleri yoktur ama.

Acemiliğin varsa ve atmak için bir araç arıyorsan Renault 19 önerebilirim. 1.6 Europe. Benzin veya Benzin&LPG bulursun. 200 - 250 Arasına temizleri var. Motor mekanik bakımlıysa üzmez. Parçası bulunur, ustasını bilemem, çok masraflı araç değil. Dediğim gibi, temizi kolay kolay sıkıntı çıkartmaz.

1.2 & 1.4 | Clio 2 - Symbol
1.3 & 1.4 & 1.6 | 2000 Corolla ( AE111 Kasa kodu sanırım ) veya 1998 - 1999 Efsane Kasa Corolla
1.2 - 1.4 | Albea & Siena
Hocam Biliyorum Bu Modelleri Ama Eski Almak İstemiyorum 1999 Corolla 26 Yıllık Araba Hayır Mı Gelir ? Babamın Var 1999 Model 1.6 Wolswogen Polo Kapı Kilitleme Parçası Bulunmuyor Küçüçük Parça Eski Araba İstemiyorum Linea Tarzı Benzinli Bulamassam Linea Alacam Mecbur

Hocam Biliyorum Bu Modelleri Ama Eski Almak İstemiyorum 1999 Corolla 26 Yıllık Araba Hayır Mı Gelir ? Babamın Var 1999 Model 1.6 Wolswogen Polo Kapı Kilitleme Parçası Bulunmuyor Küçüçük Parça Eski Araba İstemiyorum Linea Tarzı Benzinli Bulamassam Linea Alacam Mecbur
98-99 Corolla'dan gelecek hayrı tahmin bile edemezsin. Japon malı masrafsızdır, kolay kolay sıkıntı çıkarmaz, parçası ucuzdur, ustası da boldur. O fiyata temizini de bulursun. Ha bahanen eski araba olmasından dolayı istememek olabilir ona bir şey diyemem. Sonuçta genç adamsın bindiğin arabanın güzel görünmesini isteyebilirsin.

Ayrıca temizini bulabilirsen 2000-2003 Focus 1 de bakabilirsin bunlarda otomatik olmamasına dikkat et manuel ara. Otomatik şanzımanlar eski arabalarda pek randıman vermiyor.

Son düzenleme:
98-99 Corolla'dan gelecek hayrı tahmin bile edemezsin. Japon malı masrafsızdır, kolay kolay sıkıntı çıkarmaz, parçası ucuzdur, ustası da boldur. O fiyata temizini de bulursun. Ha bahanen eski araba olmasından dolayı istememek olabilir ona bir şey diyemem. Sonuçta genç adamsın bindiğin arabanın güzel görünmesini isteyebilirsin.

Ayrıca temizini bulabilirsen 2000-2003 Focus 1 de bakabilirsin bunlarda otomatik olmamasına dikkat et manuel ara. Otomatik şanzımanlar eski arabalarda pek randıman vermiyor.
Katılıyorum, efsane kasa demiyorlar boşuna. Etrafımda 99 kasa corolla kullanan birisi var hiç arıza şikayet sorun yaşamadı kullanmaya da devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,392
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri