Peugeot 2008 Gt 2026 Bu Fiyata Alınır mı?

T.N.R.

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2100
Selamlar.
Peugeot 2008 GT modeli için bayiden bütçemi zorlayarak 2.120k fiyat aldım. Çevremdeki ve forumlardaki yorumlara göre alınmaz diyorlar ama yollarda çok kişi bu aracı kullanıyor. İlk aracım olacağı için İstediğim özelliklerde bu fiyatlara dolu paket sıfır araç pek bulamadım bulduysam da bayi gezmelerinde içime sinmedi. Bu fiyat gerçekten bu araca çok mu?

Selamlar.
Peugeot 2008 GT modeli için bayiden bütçemi zorlayarak 2.120k fiyat aldım. Çevremdeki ve forumlardaki yorumlara göre alınmaz diyorlar ama yollarda çok kişi bu aracı kullanıyor. İlk aracım olacağı için İstediğim özelliklerde bu fiyatlara dolu paket sıfır araç pek bulamadım bulduysam da bayi gezmelerinde içime sinmedi. Bu fiyat gerçekten bu araca çok mu?
Araçtan beklentilerin nedir?

Selamlar.
içten yanmalı asla tavsiye etmem ama elektrikliyse biraz daha sıcak bakarım bu grubun arabalara. puretech tr de bile fabrikadan cıkışta motor yemesiyle ünlü diğer araçları o yüzden diğer muadillerine göre daha ucuz kaçıyor zaten. elektrikliyse bilgim yok maalesef ama içten yanmalı psa grubuna bulaşma derim.

içten yanmalı asla tavsiye etmem ama elektrikliyse biraz daha sıcak bakarım bu grubun arabalara. puretech tr de bile fabrikadan cıkışta motor yemesiyle ünlü diğer araçları o yüzden diğer muadillerine göre daha ucuz kaçıyor zaten. elektrikliyse bilgim yok maalesef ama içten yanmalı psa grubuna bulaşma derim.
Bu seri ile motordaki sorunları çözdüler . Ayrıca motor dıştan yanmalımı olmalı?

Bu seri ile motordaki sorunları çözdüler . Ayrıca motor dıştan yanmalımı olmalı?
elektrikli veya dizel benzin die ayrılıyor işte içten yanmalı olanlar elektrikli olmayanlar işte. benzin lpg dizel araçlar içten yanmalı die tek kelimeyle ifade ettim araç kullanan herkes bilir şu terimi ya. dıştan yanmalı motor kullanman için 90 lar öncesi miladı dolan kara motor wag grubu araçları filan bulman. bildiğin yanıldığına yetmiyor. bu arada sorunu daha tam çözmüş değiller uzun uzun anlatamam sadece, araştırmanı öneririm.

elektrikli veya dizel benzin die ayrılıyor işte içten yanmalı olanlar elektrikli olmayanlar işte. benzin lpg dizel araçlar içten yanmalı die tek kelimeyle ifade ettim araç kullanan herkes bilir şu terimi ya. dıştan yanmalı motor kullanman için 90 lar öncesi miladı dolan kara motor wag grubu araçları filan bulman. bildiğin yanıldığına yetmiyor. bu arada sorunu daha tam çözmüş değiller uzun uzun anlatamam sadece, araştırmanı öneririm.
Şakamısın dayı ahbgkdjnl

Dıştan yanmalı motor ilk araçlarda falan kullanılan bir motor türü . 70'li yılların wag grubuna bak diyo lavuk gdhjnklla

2008 tarafında son durum ne bilmiyorum ama 1.2 motorda kayış probleminden dolayı zincire grçildi son sene eğer zincirliyse ve bependiğin bi arabaysa alınabilir onun dışında fiyatları ne durumda hiç bilmiyorum xceed var ayrıca bu dolulukta olmasada c5 var sanırım ama bayinin fiyat konusunda ne diyeceğini hiç bilmiyorum gerçekten yada alfa romeo tonale olması lazım hocam illa bayi takıntınız yoksa sıfır 6000 barajını aşmamış olarak civic bakabilirsiniz bayi satmıyor çünkü ama dolu olmayacak yine onun harici vag grubunda kodiaq ve scala var volkswagen yerine skoda daha mantıklı olacaktır

1.2 Hybrid 145hp eDCS6 zincirli motora geçmişler. Benim gibi tecrübesiz biri bu şanzımanla başıma iş alırmıyım bilemedim yokuşlarda aracı geri kaçırıyormuş felan biraz korkuttu açıkçası. Diğer sağlam denilen araçların boş paketlerinde sürüş destek sistemlerinin çoğu gelmiyor ve pahalılar. 2. El araç fiyatları da düşük kilometreler de olsa en kötüsü 1,5 2m bandında olduğu için direkt sıfıra yöneldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,658
Üyeler
197,726
Son üye
Birdiee
Geri