Yardım Monster Abra A5 17.2 Watt Sorunu

Reaksiyon skoru
49
Oyunlarda belirli bir süre vakit geçirdikten sonra bilgisayarım ısınıyor ve performansını düşürüyor; bu durum da doğrudan FPS kaybına neden oluyor. Ayrıca adaptörümün de aşırı ısındığını fark ettim. Acaba adaptördeki bu ısınma nedeniyle bilgisayar güç yönetimini sınırlıyor olabilir mi?
Sıcaklık değerlerine baktığımda işlemcim 80 derece, ekran kartım (GPU) ise 90-95 derece civarında seyrediyor. Kullandığım bu model için bu sıcaklıkların normal olduğunu söyleyebilirim. Yine de sorunun kaynağı adaptör olabilir mi? Cihazı neredeyse 3 yıldır her gün aktif olarak kullanıyorum; bu süreçte adaptörün eskimiş veya yıpranmış olma ihtimali var mıdır?

Laptop soğutucu kullanabilirsin. Adaptörü nereye koyuyorsun ?
Adaptör masanın arkasında bir yerde duruyo laptop standı kullanıyorum zaten ona rağmen bu durum var termal bakımlarını kendim yaptım 5 6 ay falan oldu termal ped termal macun değiştirdim blokları temizledim .

Adaptör masanın arkasında bir yerde duruyo laptop standı kullanıyorum zaten ona rağmen bu durum var termal bakımlarını kendim yaptım 5 6 ay falan oldu termal ped termal macun değiştirdim blokları temizledim .
Öncesinde de böylemiydi yoksa siz açıp balım yaptıktan sonra mı böyle oldu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri