kulaklık hoparlör indirimleri olmuştu ya ben kulaklık almıştım 200 tl ye dexim kablosuz kulak üstü. onun yerine 1100 tl lik ürün önerdiler onu kabul ettim. onun haricinde mağazadan teslim olarak havit kulaklık almıştım.Ürün buydu:
❌İndirim Bitti! Başlık 'Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL'
![]()
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
![]()
- thepublicman
- Cevaplar: 432
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Süpermiş beğendin mi hangi ürünü gönderdiler? Bizimle beraber mi aldın yoksa önceden mi almıştın çünkü erken alanlarınkini göndermişler diye biliyorum
Kaça düşmüştü hocamÜrün buydu:
❌İndirim Bitti! Başlık 'Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL'
![]()
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
![]()
- thepublicman
- Cevaplar: 432
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Süpermiş beğendin mi hangi ürünü gönderdiler? Bizimle beraber mi aldın yoksa önceden mi almıştın çünkü erken alanlarınkini göndermişler diye biliyorum
+1 snndndhayrına kupon veren olursa alalım![]()
Kaça düşmüştü hocam
+1 snndnd
kulaklık hoparlör indirimleri olmuştu ya ben kulaklık almıştım 200 tl ye dexim kablosuz kulak üstü. onun yerine 1100 tl lik ürün önerdiler onu kabul ettim. onun haricinde mağazadan teslim olarak havit kulaklık almıştım.