Bu Sistemin Soğutma Performansı Yeterlimidir

sistem bu şekilde olduğu için intel işlemci ile almak zorundayım.
bu yeni inteller yerine amd tercih etmek daha mantıklı değil mi? işlemci yüklemede falan amd daha önü açık galiba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben sadece COD ve BF6'da yaşadım, eğer stutter yaşarsan (ısınma kaynaklı) yan camı açarsın. Ben öyle çözüyorum. Ama ben de sıvı soğutma var, ızgarası dışında anakarta bir faydası yok. Benim de bir ara becerebilirsem çıkarıp kule tipine geçmem lazım.

Yani kesin sorun çıkar diyemem, kasa ve kule tipinin VRM üfürdüğü havaya bağlı kısaca.
ben genelde hikayeli oyun oynuyorum alırım o zaman. sizin işlemciniz neydi bu arada kıyas etmek açısından soruyorum.

sistem bu şekilde olduğu için intel işlemci ile almak zorundayım.

ben genelde hikayeli oyun oynuyorum alırım o zaman. sizin işlemciniz neydi bu arada kıyas etmek açısından soruyorum.

doldur bunu max 65k bal gibi sıvı soğutma da takarsın dahil paraya. işlemci 7500f düşür 9500f o kdr gerek yok bence

önerdiğin kart 9060xt 5070 daha üstün.

doldur bunu max 65k bal gibi sıvı soğutma da takarsın dahil paraya. işlemci 7500f düşür 9500f o kdr gerek yok bence

kasayı değiştirdiğim zaman daha pahalı oluyor bu sistemden.

o sistem thermalmake kasayla 63 oluyor. öbürü 62 dolu olacakta çok bişey göremedim hemen hemen aynı gibiler. bi anakartı daha iyi herhalde
onun karşılaştrmasını yapamam ama dolu sistem. boş sistem mi istersin dolu dolu sistem mi? tercih senin

vatan'daki sistemi bence olduğu gibi al, parçalar zaten montajsız geliyor. parça değiştirmene gerek de yok bence bütçeni zorlayacaksa. değiştireceksen anakart, psu, işlemci soğutucu değiştirilebilir gerek var mı o da tartışılır. sadece hikayeli oyun oynayacaksan sorunsuz kullanırsın.

ikisine de en güzelini koydum arada 30 tl oynadı harbiden öyle 🤦‍♂️

u5 245kf kart ömürlük alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,778
Üyeler
198,191
Son üye
ahmetefeyildirim.y@gmail.