Akvaryum Kasaya Geçiş

furgie

80+
Reaksiyon skoru
21
Selamlar bilgisayarımın kasası eski ve güzel görünmediği için estetik olarak yenilemek istiyorum.Akvaryum kasa almak istiyorum eski psumu kullanacam.Daha öncesinde değiştirmiş olan varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmem gerekiyor

Selamlar bilgisayarımın kasası eski ve güzel görünmediği için estetik olarak yenilemek istiyorum.Akvaryum kasa almak istiyorum eski psumu kullanacam.Daha öncesinde değiştirmiş olan varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmem gerekiyor
anakartın atxmi mAtxmi?

Dikkat etmen gereken çok bi şey yok hocam standart PSU uymayan kasa çok yok zaten. Anakart mAtx olduğu için yine hemen hemen her kasaya uyumlu.

Ben şimdiki aklım olsa geçmezdim. Amaç estetikse yine geçmezdim çünkü göreceli kavram. Amaç değişiklik ise belki geçilir ama bence mesh kasalar candır. Sırf sistemi bozup bir daha toplamaya üşendiğim için ellemiyorum ben. Sıfırdan sistem toplasam h3 flow kullanırdım içimde ukte kalan bir kasa modeli. Öneririm.

Dikkat etmen gereken çok bi şey yok hocam standart PSU uymayan kasa çok yok zaten. Anakart mAtx olduğu için yine hemen hemen her kasaya uyumlu.
anakartım MSI B450M PRO-VDH MAX.5V 3 ping argb başlığı yok sanırım sorun olmaz mı

Bazı kasaların içinde RGB kontrolcü oluyor, fanların ARGB kablosunu oraya takıp tüm fanlar kontrolcü üzerinden kontrol ediliyor. Genelde belli başlı renkler ya da efektler oluyor ama istediğiniz gibi ince ayar yapamazsınız diye biliyorum.

Bazı kasaların içinde RGB kontrolcü oluyor, fanların ARGB kablosunu oraya takıp tüm fanlar kontrolcü üzerinden kontrol ediliyor. Genelde belli başlı renkler ya da efektler oluyor ama istediğiniz gibi ince ayar yapamazsınız diye biliyorum.
önerebileceğin hava akışı iyi akvaryum kasa var mı max 5k psusuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,454
Üyeler
198,139
Son üye
Woxified
Geri