Çözüldü✓ Kasamı Kurdum Güncelleme Oldu Ekran Gelmiyor

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
İmzadaki sisteme sahibim kurmaya yeni imkanim oldu, her şeyi yeni kurdum ve açtım, windows ve bios güncellemesi yapildi windows güncellemesinden sonra hoş geldiniz dedi ve ekran gitti bir daha da gelmedi, kasa acik fakat ekrana goruntu gelmiyor. klavye fan vs calisiyor. ne yapmaliyim?

ZOTAC RTX 4070 SUPER 12GB | Ryzen 7 7800x3d | ASUS TUF Gaming B850-PLUS | Crucial (2x16) 32GB 5600MHz CL46 | Crucial 1TB P3 Plus NVMe M2 Gen4 | Lian Li Vector V100R | NZXT C850 Gold+ Core | Phantom Spirit 120SE |

İmzadaki sisteme sahibim kurmaya yeni imkanim oldu, her şeyi yeni kurdum ve açtım, windows ve bios güncellemesi yapildi windows güncellemesinden sonra hoş geldiniz dedi ve ekran gitti bir daha da gelmedi, kasa acik fakat ekrana goruntu gelmiyor. klavye fan vs calisiyor. ne yapmaliyim?
Debul led lerin her hangi birinde kırmızı yaniyor mu.
Pc çalışıyor ve görüntü mu yok sadece ?
Win+ ctrl+shift+ b yaptin mi

ekran gelmiyor, ledlerin hicbiri yanmiyor beyaz isik var
Sunu deneyebilirsin.
Ekran kartindan degil de dahili gpu ile sisteme baglanip, nvidia yi ddu ile silip yeniden kurabilirsin

Sunu deneyebilirsin.
Ekran kartindan degil de dahili gpu ile sisteme baglanip, nvidia yi ddu ile silip yeniden kurabilirsin
desteginiz icin tesekkur ediyorum nasil yaptim bilmiyorum fakat sorun çözüldü tüm tamleri bir iki kere tak cikar yapip yer degistirdim ekran kartini takıp cikardim

Geri