Işlemci Değişikliği Sonrası Fps Artışı Olmaması

ahmet3541

80+
Reaksiyon skoru
0
r5 5600
rx570
16gb ddr4 ram 2800mhz
prime a320m-f

arkadaşlar bugün ryzen 3 1200 olan işlemcimi ryzen 5 5600 olarak değiştirdim. cs2 girdim ama fps artışım çok olmadı hatta neredeyse hiç olmadı ve işlemci darboğazı sebebiyle düşündüğüm cs2deki maks ms problemim daha da arttı 300ms gördüğüm anlar oldu? nedeni nedir sizce

Bide üstat cs2 de rx570 full grafik darboğaz yapıyor olabilir düşük grafike bi alın öyle deneyin yük işlemciye gitsin
zaten ayarlar düşükte. oyunun kurulu olduğu ssdnin plastik ucu kırıldı veri girişinin onla alakalı olabilir mi zannetmiyorum ama

kankim anakartını değiştirirsen iyi olur fps açısında biraz da olsa yükselir

abi işlemci niye etki etmedi peki ryzen 3 1200den geçtim bi de bayağı fark var aralarında
işlemcinin fark etmesi için biraz daha orta seviye anakart kullanman lazım ryzen 5 serileri genellik h610 tarzı anakartlarda tam performans alırsın araba mantığı gibi düşün bunuda

işlemcinin fark etmesi için biraz daha orta seviye anakart kullanman lazım ryzen 5 serileri genellik h610 tarzı anakartlarda tam performans alırsın araba mantığı gibi düşün bunuda
H610 almalı bende aynı düşünüyorum :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklıklar ne durumda işlemcinin? Isınma varsa güç kısıyor olabilir. fps farkı yaşamaman çok garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri