Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

Bekoooooo

80+
Reaksiyon skoru
221
Merhabalar Ankara' da yaşıyorum. 2*32 6000mhz cl30 ayarlarında ikinci el kutusu açılmamış ram almayı düşünüyorum. İlanlarda genellikle 35 bin lira civarı. Sizce maks. kaç liraya alayım?

Merhabalar Ankara' da yaşıyorum. 2*32 6000mhz cl30 ayarlarında ikinci el kutusu açılmamış ram almayı düşünüyorum. İlanlarda genellikle 35 bin lira civarı. Sizce maks. kaç liraya alayım?
35k çok ben gecenlerde 27 lere falan verdim. Ama tabii fiyatlar artmış olabilir bi de goodramdı bendeki.

35K ikinci el ürün için çok ben olsam 27K'dan fazla vermezdim.

Hocam nerden bulabilirim satış grupları vs. var mı bildiğiniz?
Facebook'da çok grup var referans isteyerek bulabilirsin ben genelde sahibinden de ilanı favorilere ekliyorum yeni ilan düşünce pazarlık ediyorum.

Facebook'da çok grup var referans isteyerek bulabilirsin ben genelde sahibinden de ilanı favorilere ekliyorum yeni ilan düşünce pazarlık ediyorum.
Hocam İstanbul' da 30 a ilan dolu da hiçbiri paramgüvende açmıyo havale sonrası kargo diyorlar ona da güvenemedim. Ankara' da en düşük ilan 35.

Hocam İstanbul' da 30 a ilan dolu da hiçbiri paramgüvende açmıyo havale sonrası kargo diyorlar ona da güvenemedim. Ankara' da en düşük ilan 35.
Bazı illerde o sıkıntı işte İzmir de öyle malları çok kıymetli, ben çok uzaktan alışveriş yaptım az çok dolandırıcı mı değil mi anlıyorum ama her zaman risk sonuçta. Tanıdık birilerini bulman lazım yoksa riske girme. 64Gb Ram şart değilde 2*24 lere de bakabilirsin bir nebze daha f/p oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,023
Üyeler
198,227
Son üye
Yunus24
Geri