Anker Soundcore R50i Nasıl 1000 1500 TL Arası Fp Kulaklık

hiysfkcc

80+
Reaksiyon skoru
0
1000 1500 tl arası kablosuz kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum evde dışarda kullanıcam anker soundcore r50i buldum iyi gibi bazı kişiler bi tarafının zamanla sesinin azaldıgını falan soylemişler bana şarjı uzun giden bütçemi aşmayan güzel sorunsuz kulaklık lazım aşırı özelliğe gerek yok

Qcy t13de düşündüm o sanki 1 tık daha önde gibi

Qcy t13 alıcam galiba 1 2 gün daha bekliyicem

1000 1500 tl arası kablosuz kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum evde dışarda kullanıcam anker soundcore r50i buldum iyi gibi bazı kişiler bi tarafının zamanla sesinin azaldıgını falan soylemişler bana şarjı uzun giden bütçemi aşmayan güzel sorunsuz kulaklık lazım aşırı özelliğe gerek yok
2 seneye yakın kullandım çok güzeldi, sonrasında tekini kaybettim başka kulaklık aldım. Kısaca özetlersem pili çok iyi gidiyor sesi fiyatına göre iyi silikonlu olduğundan bass da güzel. Yalnız tek cihaza bağlanabiliyor, yani telefona bağladın mesela tekrar kutudan çıkardığında hemen gidip telefona bağlanmaya çalışıyor ve başka cihazların Bluetooth aramasında kulaklık gözükmüyor, bu normalde faydalı ama benim gibi sürekli iki farklı cihaz arasında kullanacaksan hafiften uğraştırıyor.

Tek cihaz kullanıcam zaten teşekkürler konuyu kapatıcam ilglendiğin için sağol

Geri