- Reaksiyon skoru
- 20
Arkadaşlar cyberpunk 2077 indirmek istiyorum ama sıfır bilgim var nasıl indirebilirim
Arkadaşlar cyberpunk 2077 indirmek istiyorum ama sıfır bilgim var nasıl indirebilirim
Fitgirl in sitesine giriyorsun. F.. really fast linklerinden indirebilirsin. Canın sıkıldıkça 103 part ı yavaş yavaş indirirsinArkadaşlar cyberpunk 2077 indirmek istiyorum ama sıfır bilgim var nasıl indirebilirim
vay anam babam![]()
Cyberpunk 2077 Steam'de %70 İndirimli
Cyberpunk 2077, karanlık bir gelecekte güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir.store.steampowered.com
Korsan yasakArkadaşlar cyberpunk 2077 indirmek istiyorum ama sıfır bilgim var nasıl indirebilirim
Buradan indirmeyi gösterebiliriz ama![]()
Cyberpunk 2077 Steam'de %70 İndirimli
Cyberpunk 2077, karanlık bir gelecekte güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir.store.steampowered.com
korsan yasaksa herkezin ban yemesi lazim herkezin illaha 1 adet korsan konusu varKorsan yasak
Buradan indirmeyi gösterebiliriz ama![]()
Forumda yasak diye biliyorumkorsan yasaksa herkezin ban yemesi lazim herkezin illaha 1 adet korsan konusu var
kuralları tınlayan yokta haklısınızForumda yasak diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bkz. Madde 14Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.
- Mehmet Yılmaz
- Cevaplar: 1
- Forum: Durum-Duyurular
@Mehmet Yılmaz hocam bi aralar baya takıntılıydı şuan bilmiyorumkurulumla ugraşmak istemiyorsanız https://optijuegos.net/ burayi birkaçkere kullandım kaspersky ile tarattim virus yok gozukuyor ama garanti veremem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kuralları tınlayan yokta haklısınız
Ban yememek için uğraşlarkuralları tınlayan yokta haklısınız
ban yemek için şu hindistanlılar gibi reklam yapmam lazimBan yememek için uğraşlar![]()