Öneri Sessiz Klavye Önerisi

Rrom

80+
Reaksiyon skoru
76
Bütçe
3000
Ilk defa klavye alıyorum sessiz olmasını istiyorum aşağı yukarı 3000 TL bütçem var

sessiz derken mekanik olup switch olarak çok ses çıkarmayan mı istiyorsun ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Rrom
Boyut isteğiniz nedir? %100, %75 veya %60.

Monsgeek-keyboard-size_25fd56ff-3a11-40a8-af75-2948f505dbcb.webp

• Beğen
3000'e sessiz mekanik klavye yok.
Konu üzerine araştırırken denk geldim. Mecmonkey'de silent peach v3ler yeniden stoklara gelmiş. 70 li veya 90lı alıp geri kalan paraya modlu hotswap klavye alırsan sessiz klavye olmuş olur. https://mecmonkey.com/products/outemu-lemon-v3-silent-sessiz-switch?variant=46512501325982

• Beğen
Hocam sessiz basınca click click sea çok duyulmasını istemiyorum gece rahatsızlık veriyor çoğunlukla oyun için kullanacağım %60-%80 arası ideal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

KARNE10 kodu ile bu alınabilir.

Hocam öneriniz için çok teşekkürler bunu da düşüneceğim ama küçük enter tuşunu sevmiyorum

Son düzenleme:
Ilk defa klavye alıyorum sessiz olmasını istiyorum aşağı yukarı 3000 TL bütçem var

• Beğen
Hocam sessiz basınca click click sea çok duyulmasını istemiyorum gece rahatsızlık veriyor çoğunlukla oyun için kullanacağım %60-%70 arası ideal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öneriniz için çok teşekkürler bunu da düşüneceğim ama küçük enter tuşunu sevmiyorum
Bu bütçede alacagın tüm mekanik klavyeler ses çıkaracak. Membran kullanırım sorun olmaz diyorsan apex 3 tkl önerebilirim. 5 6 tane mekanik klavyem olmasına ragmen gece kullanımı için aldım memnunum.

• Beğen
Bu bütçede alacagın tüm mekanik klavyeler ses çıkaracak. Membran kullanırım sorun olmaz diyorsan apex 3 tkl önerebilirim. 5 6 tane mekanik klavyem olmasına ragmen gece kullanımı için aldım memnunum.
Hocam madem öyle diyorsunuz 3.5-4k arası en azından tok sesli bir klavye öneriniz var mıdır? Boyutu %60-80 olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri