meyergaming.com
Hocam öneriniz için çok teşekkürler bunu da düşüneceğim ama küçük enter tuşunu sevmiyorumKARNE10 kodu ile bu alınabilir.
![]()
VGN V87 Kablosuz Mekanik Klavye
VGN V87 Kablosuz Mekanik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Ilk defa klavye alıyorum sessiz olmasını istiyorum aşağı yukarı 3000 TL bütçem var
Bu bütçede alacagın tüm mekanik klavyeler ses çıkaracak. Membran kullanırım sorun olmaz diyorsan apex 3 tkl önerebilirim. 5 6 tane mekanik klavyem olmasına ragmen gece kullanımı için aldım memnunum.Hocam sessiz basınca click click sea çok duyulmasını istemiyorum gece rahatsızlık veriyor çoğunlukla oyun için kullanacağım %60-%70 arası ideal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öneriniz için çok teşekkürler bunu da düşüneceğim ama küçük enter tuşunu sevmiyorum
Hocam madem öyle diyorsunuz 3.5-4k arası en azından tok sesli bir klavye öneriniz var mıdır? Boyutu %60-80 olabilirBu bütçede alacagın tüm mekanik klavyeler ses çıkaracak. Membran kullanırım sorun olmaz diyorsan apex 3 tkl önerebilirim. 5 6 tane mekanik klavyem olmasına ragmen gece kullanımı için aldım memnunum.