Öneri 50-55 Bin TL Laptop Önerisi

Çok teşekkür ederim bilgisayar almakta ki amacım dengeyi bozmak değil de hafta içindeki yorgunluğu haftasonları oyun oynayarak kafa dağıtmak almışken de güzel bir bilgisayar alayım diye düşündüm. Malum ekonomik şartlar her şey artışta almışken 7 8 yıl götürsün üniversite içinde işime yarasın diye forum açtım ama hala belirleyemedim alacağım laptopu bakalım kronik sorunu olmayan iyi soğutmalı uzun ömürlü bir cihaz alacağım inşallah 🙃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuana kadar 2 tana laptop önerildi zaten başka da görüş olmadığı için ikisinden birini seçmek zorundayım gibi fakat hangisini seçeceğim ya da seçmelimiyim bu konuda yardım lazım:
birincisi https://www.trendyol.com/lenovo/loq...-p-1124597221?boutiqueId=61&merchantId=106198 bu
ikincisi de https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1454484076.html bu önerileriniz için şimiden teşekkürler :)
50K'ya A16 almak çok mantıklı. Bütçe artarsa i7 HX ve 17 inç olduğu için lenovo da mantıklı. CS2 gibi oyunlarda HX işlemcilerdeki L3 cache güzel performans artışı sağlıyor. Yeni nesil Lenovo laptoplarda anakart yanma sorunu yok.
Daha ucuza A16 varken almak mantıklı mı tartışılır.

50K'ya A16 almak çok mantıklı. Bütçe artarsa i7 HX ve 17 inç olduğu için lenovo da mantıklı. CS2 gibi oyunlarda HX işlemcilerdeki L3 cache güzel performans artışı sağlıyor. Yeni nesil Lenovo laptoplarda anakart yanma sorunu yok.

Daha ucuza A16 varken almak mantıklı mı tartışılır.
haftaya sipariş edecektim o zaman 50 bine alınabileceklerde en iyisi diyorsanız Asus Tuf alayım çok teşekkür ederim aldıktan sonra başka alacaklar için foruma kendi görüşlerimi de yazarım o zaman Allah razı olsun hocam :) bütçem 58 binlere çıkabilseydi keşke i7 alırdım fakat buda uzun yıllar işimi görür o zaman

Hocam birde 2 yıl sonra garanti bittikten sonra +ram ile +ssd takabilirim değil mi bir sorun yaratmaz değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,904
Üyeler
198,214
Son üye
akar1907
Geri