Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 463
kanka bilmiyorum ya çocukluktan beri hayatta sevdigim nadir şeylerden birinden soğutma noktasına getirdi bu marka beni. Nvidia muadili 3x fiyatta olsa gidip nvidia alacak birine dönüştürdü ne kadar haz etmesemde.Şuan mesela 2. el 4070ti veya üstünü kovalamayı düşünüyorum. Evet az fps alacağım ama en azından fps alacağım kafam ağrımayacak diye ümit ediyorum. Bazıları var hiçbir bilgisi vs olmadan takıp kullanıyor bazıları var ben mesela iyi kötü bir konuda fikrim var araştırıyorum ediyorum yok olmuyor bende çalışmıyor. Zaten bu konuyu da o yüzden açtım acaba benim atladığım eksik saçma yaptığım bir şey mi var diye.
Dediğim gibi bilgisayar başka donanım sorunu var mı hala emin değilim. Bunu kesin bilmediğim için şuan 2. el bir kartta alamam şu durumda. Resmen bir kart yüzünden tüm pc ye olan güvenim sarsıldı. Oysa ki stress test benchmark falan sırasında sorun yok....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir yerden arkadaş vs kesin çalıştığını bildiğim başka bir kart takıp denemeden benim şuan yeni bir maceraya girmem pek mantıklı değil.