Öneri Am5 F/P Atx Anakart Önerisi

esquivom

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe 8-10k
ATX AM5
marka olarak MSI-ASUS-GIGABYTE
pcie 5.0 x16 gpu destekli
1 gen5 ssd slot
vrm soğutması 7800x3d için yeterli olan

-burası çok önemli-
1 gen5 ssd ve 1 gen4 ssd takacağım gpu x8 e düşürmeyen ssd hızlarını düşürmeyen bir anakart önerin lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

Son düzenleme:
**Fiyat bilgisi kontrol edildi. Talep üzerine aranan bütçede değildi.
Bu üçünden birini tercih edebilirsiniz.

Bütçe 8-10k
marka olarak MSI-ASUS-GIGABYTE
pcie 5.0 x16 gpu destekli
1 gen5 ssd slot
vrm soğutması 7800x3d için yeterli olan

-burası çok önemli-
1 gen5 ssd ve 1 gen4 ssd takacağım gpu x8 e düşürmeyen ssd hızlarını düşürmeyen bir anakart önerin lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler
Dün akşam sanki 9500₺ civarıydı.
Atx olarak da
Ben bunları beğendim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WiFi --- MSI MAG X670E Tomahawk WiFi --- Gigabyte X870 Aorus Elite WiFi7
Bu üçünden birini tercih edebilirsiniz.
Bütçe 8-10k demiş ama...

Son düzenleme:
Dün akşam sanki 9500₺ civarıydı.
Atx olarak da
Ben bunları beğendim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 8-10k demiş ama...
b850-e güzel duruyor düşüneceğim teşekkürler

Valla "şu ürüne şu kadar bütçemi ayırdım bu miktarı aşamam" diyen insanlara hayranım bende o özellik 0 resmen. Sürekli 8e onu alacağıma 10a şunu alayım 10 vermişken 12 olsun en iyisi olsun diye diye saçma sapan fiyatlara gidiyorum her seferinde :)

ya biliyo musun bi aralar aynı düşüncedeydim gidip x870e ye 13 14k basıcaktım böyle düşünerek ama sonradan dedim ki napıyorum o da işimi görüyo bu da hani yapacağım şeyler belli oyun falan takılıcam ekstra bir karta ihtiyacım yok o yüzden fp olsun işimi görsün düşüncesindeyim artık

ya biliyo musun bi aralar aynı düşüncedeydim gidip x870e ye 13 14k basıcaktım böyle düşünerek ama sonradan dedim ki napıyorum o da işimi görüyo bu da hani yapacağım şeyler belli oyun falan takılıcam ekstra bir karta ihtiyacım yok o yüzden fp olsun işimi görsün düşüncesindeyim artık
Valla keşke öyle yapabilsem de hayatta yapamam muhtemelen :) https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b850-p-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903556020.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,904
Üyeler
198,214
Son üye
akar1907
Geri