Kuzenim İçin 65-70k Bandında Sistem Önerisi

Dexes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Söylenecek bir şey yok, tek şartı ekran kartının nvidia olması. AMD'yi katiyen istemiyor. Bütçe de 65-70 aralığında.

Vatanda 5070li bi oem var 56ya onu al ram ekle 11bine 67 yapar

Var gozukuyo bende
Sabah baktığımda stokları bitmişti yenilenmiş demek ki. Sağ olun hocam. Başka önerilerede açığım ama, biraz daha bekleyeceğim.

Sabah baktığımda stokları bitmişti yenilenmiş demek ki. Sağ olun hocam. Başka önerilerede açığım ama, biraz daha bekleyeceğim.
RYZEN işlemci takıntısı yoksa ve AMD istemiyorsa bundan iyisi yok hocam şu an direkt alabilirsiniz.

Sabah vardi öğlene doğru bitti, geri geldi. Durust oluyum bu fiyata tekrar zor. Yani bunu alicam ya gamer gende r5 7500fli 5070var o da 58bindi sanirim. Birde 66ya rx9070xt ve r5 7500x3d var o da 66 bindi sanirim. Bu fiyata sade 3u var suanlik

amd işlemciye karşı ön yargısı olan birini ilk defa gördüm
Anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sabah vardi öğlene doğru bitti, geri geldi. Durust oluyum bu fiyata tekrar zor. Yani bunu alicam ya gamer gende r5 7500fli 5070var o da 58bindi sanirim. Birde 66ya rx9070xt ve r5 7500x3d var o da 66 bindi sanirim. Bu fiyata sade 3u var suanlik
Teşekkürler kendisine ilettim.

RYZEN işlemci takıntısı yoksa ve AMD istemiyorsa bundan iyisi yok hocam şu an direkt alabilirsiniz.
Sağ olun.

Anlamadım

Teşekkürler kendisine ilettim.

Sağ olun.
amd istemiyor diye belirtmişsiniz ekran kartımı işlemcimi diye belirtmemişsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,200