Samsung Galaxy S27 Ultra Modelinde Exynos İşlemci Kullanılacakmış.

valla çok kararsız kaldım hocam bende ne yapacağımı bilmiyorum onun için forumdaki ilgili arkadaşlara soruyorum
Sorun yok gönül rahatlığı ile iki telefondan birini alın fark etmez zaten performansı farkı yok denecek kadar az ergonomi olarakta S26 daha iyi zaten tekrardan hayırlı olsun :)

Harici modem veya entegre modemler sadece çekim gücünü ve çekim performansı etkiler telefonun genel performansı ile alakası yoktur. Evet bir tek pil performansına faydalıdır ve çekim gücü olarak ama 5G kullanırken veya 4G kullanırken yüksek bir hız isteniliyorsa harici modemler daha iyidir.

Ayrıca şunuda eklemekte fayda entegre modem telefon her zaman daha iyidir hem daha az ısınır hemde pil performansına katkıda bulunur. bu yüzden her zaman snapdragon entegre modem ile gelir snapdragon işlemcilerin daha fazla pilinin dayanması entegre modem ile de doğrudan alakası vardır.
yok hocam modem işinde snapdragon ile exynos karşılaştırılamaz bile eskiden ayrıydı eskiden dediğim de samsung s20lerde ama sonrasında snapdragon 5g işini çözdü modemi çipin içine koydu

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
yok hocam modem işinde snapdragon ile exynos karşılaştırılamaz bile eskiden ayrıydı eskiden dediğim de samsung s20lerde ama sonrasında snapdragon 5g işini çözdü modemi çipin içine koydu
Evet biliyorum hocam tabii ki de snapdragon hala kraldır ama exynos kendini çok fazla toparladı yani insanlarda hala önyargı var birazda kırmaya da çalışıyorum :D

Performans olarak exynos 2600 daha iyi zaten şuanda snapdragona göre hemde daha serin çalışıyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla bende çok sevindim bu habere ya exynosun birşeyler başardığını görmek mutlu ediyor baksana qualcomm bile bu HPB soğutma çözümünü kendi şirketlerine almak istiyorlar

S25 Ultra sorunmu yaşıyorsunuz hocam ? neden exynosa geçmek istediniz acaba?
İlk çıktığında diğerlerine göre gerideydi. Güncellemelerle düzeltmişler herhalde. O zaman bir sonraki telefonum s27 ultra olur

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Yakında exynos Snapdragondan daha iyi olurmu sizce

S25 fe alacaktım s26 feyi bekleyeyim dedim
Olur gibime geliyor valla şuanda exynos 2600 Rdna 4 mimarisiyle çalışıyor yani AMD ile ortaklar daha da geliştirirlerse soğutma tarafını hiç bir firma önlerine geçemez şuanda bile snapdragon 8 elite gen 5 ten iyi sadece biraz daha fazla ısınıyor

Çok iyi yapmışsın s26 fe beklenir tabii ki hocam :)

İşte bu be.
Çok sevindim.
8 gen 6 pro çıkacakken bunu koyarlarsa çok fark açılır, koymazlar gibi
koyarlarsa şaşırtır

s26 fe exynos 2500 ile çıkacak sanırım beklemene değmeyebilir

8 gen 6 pro çıkacakken bunu koyarlarsa çok fark açılır, koymazlar gibi
koyarlarsa şaşırtır

s26 fe exynos 2500 ile çıkacak sanırım beklemene değmeyebilir
aa doğru evet onu unuttum 2500 ile 2600 arasında dağlar kadar fark var bence alabiliyorsanız s26 alın hocam fe yi sallayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,117
Üyeler
199,295
Son üye
chasinthestars

Geri