40k 50k Bandında Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe 45k altıda olur üstüde şu sıralarda bu fiyata alınabilcek en mantıklı kasalar neler?
Sitelere bakıyorum ama 5060 kasaları bile 50k bandında bulunuyor bu sıralarda bu fiyata satın alan varsa yada inceleyen tavsiye verebilir mi?

Bütçe 45k altıda olur üstüde şu sıralarda bu fiyata alınabilcek en mantıklı kasalar neler?
Sitelere bakıyorum ama 5060 kasaları bile 50k bandında bulunuyor bu sıralarda bu fiyata satın alan varsa yada inceleyen tavsiye verebilir mi?
Hocam 3 gün önce vatan 5070 245kf sistemi 55k dan verdi.
Şuan bekle bence
Yt den kanalları kovalla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. Elde çok saçma fiyatlar var rx 9060 xt ryzen 7500f sistem kovala bence

Hocam 3 gün önce vatan 5070 245kf sistemi 55k dan verdi.
Şuan bekle bence
Yt den kanalları kovalla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. Elde çok saçma fiyatlar var rx 9060 xt ryzen 7500f sistem kovala bence
Teşekkürler zaten acelesi yok ama araştırıyorum indirim görürsem kovalamaya çalışıcam

İkinci el parça parça toplarsanda iyi oluyor pazarlıkla.
Kendim için değil de kuzenim için bakıyorum ama 2.el konusunda hiçbir fikrim yok ve hiçbir zaman da almamıştım ama çok güvenli mi ya cidden pazarlık konusunda da pek becerikli değilimdir ama 2.el öneren çok insan var

Kendim için değil de kuzenim için bakıyorum ama 2.el konusunda hiçbir fikrim yok ve hiçbir zaman da almamıştım ama çok güvenli mi ya cidden pazarlık konusunda da pek becerikli değilimdir ama 2.el öneren çok insan var
Eğer çok anlamiyorsan boş ver hazir sistem kovala
Eğer 2. El alacaksanda tek tek parçaları 2.el fiyatına bakarak al bu aralar fiyatları çok şişirdiler

Eğer çok anlamiyorsan boş ver hazir sistem kovala
Eğer 2. El alacaksanda tek tek parçaları 2.el fiyatına bakarak al bu aralar fiyatları çok şişirdiler
Hocam şimdi tebilon sitesine girdim baktım da güvenilir mi bilmiyorum ama 7500f 5060 sistemler baya uygun gibi geldi gözüme sizde bir bakabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,103
Üyeler
199,287
Son üye
Dcpurge

Geri