Hocam Zaten Bu Sizin Tavsiye Ettiğiniz Ve Tavsiye Ederken Bu Sistemi İsteklerine Göre Düzenleyerek Bişeyler Çıkartabilir Dediğiniz Bİr Sistem..!
Önceki Sistemleri Sizlerin Tavsiyelerinden Öncesinde Göndermişti.. (Forum Linkini Ona Göndermeden Öncekiler Ki Zaten FOrumda Yazdıklarınızı Görünce Bunu Yaptı Gönderilerinize Göre)
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar).. Bilgisayar Konusunda (Kesince) Gram Fikri Olmayan Eski Bİr Arkadaşım PC Konusunda Bana Danıştı Lakin Zamanım Olmadığı İçin Bakamıyorum.. 50K Bütçeli Bir Kasa Toplayacakmış Kendisi.. Hazır Sistem Al Dedim Lakin O Sistemleri Pek Beğenmediğini Ve İstediği Gibi...
forum.donanimarsivi.com
Gönderdiğiniz Bu Sistemi Beğendiğini Dİle Getirdi Keza Sistemin Arkadan Ve Alttan Hava Alabiliyor Olması Koyduğu Yerde (Masa Altında Yan Koyuyor Arkası Dışa Bakacak Şekilde) Daha İyi Nefes Alabileceğini Ayrıca İçeriye 10 Tane Fan Takabileceği İçin Onun İstediği Kasalara Oranla Çok Daha İyi Olduğunu Söyledi.. Lakin Tek Sıkıntı Ön Taraftaki Ve Yandaki Cam Kısımların Bir İhtimal Masanın Demir Ayağına Gelip Kırılabilme İhtimali Bİraz DÜşündürmüş Lakin Diğerlerine Nazaran
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-pc-oenerisi-alabilrmiyim.965908/post-8759259 Postunda Da Önerdiğiniz Sistem Üzerinde Önerilerinize Referansla Bir Kasa Toplamanın Daha Uyguna Gelidğini Ve Aynı Sistemi Uyguna Alacaksam Okay Benim İçin Dedi Ve Sizin Gönderdiniz Sistem ÜZerinde 2-/-3 Değişen Ekleyip Sormamı İstedi Haksız Olduğu Yerlerde Uygunuyla Değiştrelim Önerilerine Göre Dedi..