2k - 200hz Üstü - Ips - 20k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

ohooo ne uğraşacağım başka programla. Düzgün monitör yapsınlar. Paşama bak :D

elimdeki ürünü kurtarmak için mantıklı fakat, sıfır alacaksam düzgün bir şey alırım

IPS Şart Değilse.

Ben bu monitörü alırken beni en çok tereddütte bırakan bu video oldu fakat benzer derecede kötü bir smearinge rastlamadım. Her monitör tipinin bir eksi si var o yüzden iyi tartmak lazım. 25 saati devirmişimdir oyun anlamında smearing dediğimiz şeye toplam 2 saniye maruz kalmamışımdır.

Son düzenleme:
Diablo 4 ve cyberpunkta yeterince kontrastlı sahneler mevcut. Bunlarda sorun yaşamadıysam daha nerde yaşarım bilmiyorum.
Valla deneme imkanım olmadığı için bilemiyorum. 21K da riske atılacak para değil

Haklısın malesef oled dahil her monitörün eksisi mevcut o yüzden negatifleride pozitifleride iyi tartmak gerekiyor.
ips alıp geçeceğim sanırım ya çok yormayacağım cebimi, yada miniled IPS gelirse piyasaya.

hdr kullanmayı bilmeyene tabi bozuyor, renodx hdr kullanmış mı diye sormak lazım
gidip 77kya pg32ucdm3 alsan hdr kullanmayı bilmesen renkler yine bozulacak, ips kullanan zaten hdr hiç kullanmasın zaten sdr daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

samsungun modeli 3. nesil qd oled
aoc ile aynı ama mat kaplamalı
senin kullanımın için oled mantıksız zaten onu boşver, çok fazla statik öge kalacak ekranda
en mantıklısı miniled va, black smearing az da olsa var rahatsız etmezse miniled va en iyi görüntüyü verir

Çoğunluk RenoDX hakkında ön yargılıydı, bilmeyenler de vardı sonradan deneyince fikirleri değişti vazgeçemiyorlar :D

Geri