Asus Dual AMD Radeon RX 9060xt

Hocam adam akıllı 650w psu lar tek başına deil kasa psu şeklinde satılıyor tek başına satılan psularda baya dandik sistemini yakabilecek şekilde olanlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu su için bu kasa alınır hocam alabileceğin en kalitesi psu bu kasanın içinde
Eline saglık hocam güzel oneri

Ssd ve Anakart fiyatları çok uçtu hocam Psu ve ramlara 2-3k bandırdılar da Ssd ve Anakartların bazıları 2 kat artı fiyatları durum kötü

Bide daha rtx 5080 alacaz birsürü ekran kartı satçam anca alacam
Şahsen mesela senin sistemine bakınca güncelleme nedenin sadece iş odaklıysa şartsa gerekli olabileceğini düşünüyorum.
Ben parçalarıma bir şey olmadıkça yıllarca kullanırım güncellemeden.

Şahsen mesela senin sistemine bakınca güncelleme nedenin sadece iş odaklıysa şartsa gerekli olabileceğini düşünüyorum.
Ben parçalarıma bir şey olmadıkça yıllarca kullanırım güncellemeden.
4k tam performans almak hocam amacım asus rog monitör aldık en son modelini tam performansını çıkaramıyoz rtx 3090 ti hala mükemmel tabi ama yeni nesil oyunları full grafik akıcı oynatsada monitörün hakkını alamıyorum

32k para bayıldım monitöre 2 nci elden alıp onun zevkini almam gerek zorundayım

Eline saglık hocam güzel oneri
Rica ederim kral şimdiden hayırlı olsun

4k tam performans almak hocam amacım asus rog monitör aldık en son modelini tam performansını çıkaramıyoz rtx 3090 ti hala mükemmel tabi ama yeni nesil oyunları full grafik akıcı oynatsada monitörün hakkını alamıyorum

32k para bayıldım monitöre 2 nci elden alıp onun zevkini almam gerek zorundayım

Rica ederim kral şimdiden hayırlı olsun
Reis peki 500w gibi psu yetme imkanı hiçmi yok cidden anlamadıgım için soruyorum

Reis peki 500w gibi psu yetme imkanı hiçmi yok cidden anlamadıgım için soruyorum
Hiç yok ustam bide gamepower psu nun en kötü markası yanlış bir markayı almışsın ani dalgalanmalarda allah korusun pc yanar bir şey olma ihtimali var gamepower ın akım koruması vesaire o kadar iyi de deil komple pc nin yanma ihtimali var yani

Hiç yok ustam bide gamepower psu nun en kötü markası yanlış bir markayı almışsın ani dalgalanmalarda allah korusun pc yanar bir şey olma ihtimali var gamepower ın akım koruması vesaire o kadar iyi de deil komple pc nin yanma ihtimali var yani
Anladım hocam yardımın için sağol bu nasıldır gözünde

Ekler

• 9764.webp
    9764.webp
    19.9 KB · Hit: 3
Geri