- Reaksiyon skoru
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dimi ya bence bu monitör alınır haksız mıyımBundan iyi ne alınıyor bu butcede atsınlar hele bundan ne kadar iyi renk kalitesi bakalım![]()
Dimi ya bence bu monitör alınır haksız mıyımBundan iyi ne alınıyor bu butcede atsınlar hele bundan ne kadar iyi renk kalitesi bakalım![]()
Alınır.Dimi ya bence bu monitör alınır haksız mıyım
Hocam 6000 TL den 6500 olmuş hâlâ alınır mıAlınır.
Soru sora sora zamlandırdınız ne diyeyim..Hocam 6000 TL den 6500 olmuş hâlâ alınır mı
Soru sora sora zamlandırdınız ne diyeyim..
Alınmaz mi ya hala sizce? 100 TL kupon da varValla 1 haftadır karar vermeye çalışıyorum dün dedim aliyim zamanmış![]()
kral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.Alınmaz mi ya hala sizce? 100 TL kupon da var
oyun içinde geceleri gerçek hayatta geceleri değil bu arada*kral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.
rustta renkler önemli mesela geceleri parlaklık açman gerekiyo hangi monitörde olursa ol ve bunda da yapıyorum gayet iyi görünüyor. Ayar yaptım digital vibrance arttırdım önceki monitörümden farkı yok varsa da anlaşılmıyor. 1 haftadır elimde, güzel monitör bi de benim direkt monitör kolum var ona taktım ama galiba standı da baya iyi kaliteli hissettirodu elime aldığımda.
Hocam ama diğer yerlerde gördüm parlaklığına baya laf etmişler neymiş rengi falan kötüymüş cart curt 320 Hz gibi hissettirmiyormuskral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.
rustta renkler önemli mesela geceleri parlaklık açman gerekiyo hangi monitörde olursa ol ve bunda da yapıyorum gayet iyi görünüyor. Ayar yaptım digital vibrance arttırdım önceki monitörümden farkı yok varsa da anlaşılmıyor. 1 haftadır elimde, güzel monitör bi de benim direkt monitör kolum var ona taktım ama galiba standı da baya iyi kaliteli hissettirodu elime aldığımda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun içinde geceleri gerçek hayatta geceleri değil bu arada*
Hocam o zaman 2k 180 Hz monitör seçimi daha mantıklı olur degil mi?kral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.
oyun içinde geceleri gerçek hayatta geceleri değil bu arada*
Bencede. Bu monitörün renk kalitesi kötü değilki zaten.Bundan iyi ne alınıyor bu butcede atsınlar hele bundan ne kadar iyi renk kalitesi bakalım![]()
Hocam 2k alıcaksan her oyunu 2k oynamalısın 2k monitörde oyunlarda 1080p ye ayarlarsan görüntü kötüleşiyor tam 1080p olmuyor.Hocam ama diğer yerlerde gördüm parlaklığına baya laf etmişler neymiş rengi falan kötüymüş cart curt 320 Hz gibi hissettirmiyormus
Hocam o zaman 2k 180 Hz monitör seçimi daha mantıklı olur degil mi?
sa.bende bu monıtoru aldım cs2 ıcın ayarları nasıl yapmalıyım arayuz ıngılızce. fps 1 yaptım.Dediğim gibi sabah akşam CS oynayacak adam alsın zaten, ben ürünü kötülemiyorum. Renkleri de ayarlarınca fena olmuyor ama parlaklığı çok az düşük 250-280 nit civarı. Yine de günlük kullanıcı için yeterli. 320Hz ihtiyacı olmayan adam gidip görüntü kalitesi ve renkleri daha iyi olan monitör alsın diyorum, bugün forumda 1060 ekran kartı kullanan birisi bu Lenovo'yu aldı, hangi oyunca 300 fps alacak bilmiyorum..