Yardım Lenovo Legion 25-10 Alınır mı? 6500 TL

Aktif kullanıyorum memnunum renkleri de o kadar kötü değil bence dizi film izlerken de yan ekranda oled kullanıyorum fps oynayacaklara öneririm 240hzden buna geçtim gözle görülür fark oluyor

Alınmaz mi ya hala sizce? 100 TL kupon da var
kral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.

rustta renkler önemli mesela geceleri parlaklık açman gerekiyo hangi monitörde olursa ol ve bunda da yapıyorum gayet iyi görünüyor. Ayar yaptım digital vibrance arttırdım önceki monitörümden farkı yok varsa da anlaşılmıyor. 1 haftadır elimde, güzel monitör bi de benim direkt monitör kolum var ona taktım ama galiba standı da baya iyi kaliteli hissettirodu elime aldığımda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.

rustta renkler önemli mesela geceleri parlaklık açman gerekiyo hangi monitörde olursa ol ve bunda da yapıyorum gayet iyi görünüyor. Ayar yaptım digital vibrance arttırdım önceki monitörümden farkı yok varsa da anlaşılmıyor. 1 haftadır elimde, güzel monitör bi de benim direkt monitör kolum var ona taktım ama galiba standı da baya iyi kaliteli hissettirodu elime aldığımda.
oyun içinde geceleri gerçek hayatta geceleri değil bu arada*

Hocam ama diğer yerlerde gördüm parlaklığına baya laf etmişler neymiş rengi falan kötüymüş cart curt 320 Hz gibi hissettirmiyormus

Hocam o zaman 2k 180 Hz monitör seçimi daha mantıklı olur degil mi?

Son düzenleme:
Bundan iyi ne alınıyor bu butcede atsınlar hele bundan ne kadar iyi renk kalitesi bakalım 😅
Bencede. Bu monitörün renk kalitesi kötü değilki zaten.

Hocam ama diğer yerlerde gördüm parlaklığına baya laf etmişler neymiş rengi falan kötüymüş cart curt 320 Hz gibi hissettirmiyormus

Hocam o zaman 2k 180 Hz monitör seçimi daha mantıklı olur degil mi?
Hocam 2k alıcaksan her oyunu 2k oynamalısın 2k monitörde oyunlarda 1080p ye ayarlarsan görüntü kötüleşiyor tam 1080p olmuyor.

Bide bir monitörün 1080p veya 2k olması renk kalitesini belirlemez ki. Monitörün panel kalitesi ve özellikleri belirler.

Son düzenleme:
Dediğim gibi sabah akşam CS oynayacak adam alsın zaten, ben ürünü kötülemiyorum. Renkleri de ayarlarınca fena olmuyor ama parlaklığı çok az düşük 250-280 nit civarı. Yine de günlük kullanıcı için yeterli. 320Hz ihtiyacı olmayan adam gidip görüntü kalitesi ve renkleri daha iyi olan monitör alsın diyorum, bugün forumda 1060 ekran kartı kullanan birisi bu Lenovo'yu aldı, hangi oyunca 300 fps alacak bilmiyorum..
sa.bende bu monıtoru aldım cs2 ıcın ayarları nasıl yapmalıyım arayuz ıngılızce. fps 1 yaptım.

Valla ben de aldım 1 haftadır kutusunu açmadım aoc aldım 9k ya renkler felan çok iyi aoc un ama yazılarda saçmalamışlar okunmuyor resmen göz ağrıtıyor bunu da akşam deneyeceğim bakalım aoc iyi çıkca açmadan iade edecektim bunu ama mecbur deniyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60

Geri