Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f RTX 5060 8gb Bu Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Öncelikle ilk kez foruma konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam uyarırsanız sevinirim.

Laptop'tan masaüstü sisteme geçme kararı almıştım ve almayı düşündüğüm daha 2 gün önce 41k civarında olan bu sistem bugün itibariyle 56k olmuş. Parasal olarak uygun olmadığım için maalesef o fiyata alamadım. Kendi başıma sistem toplayabileceğimi sanmıyorum, o yüzden hazır OEM bir sistem almak benim için daha kolay olur. PC kolikten daha uygun fiyatlara bulsam da taksit imkanı benim için çok önemli ve orada bulamadığım için yine dönüp dolaşıp bu sisteme kaldım. 41k'nin üstüne çıkmak hiç istemiyordum ama zorlayacaksa bir şekilde bu sistemi almaya razı olabilirim. İndirim mi bekleyeyim, yoksa fiyatlar daha da artar mı? Önerilerinize açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hayır Hocam beklemek daha iyi olabilir geçen vatan 5070 245kf yi 56 ya verdi ve ara sıra veriyor yani beklemed daha bu 5060lı sistemler 56 etmez en fazla 35 40.Vatan gerçekten oem sistemlere iyi indirimler yapıyor

Hayır Hocam beklemek daha iyi olabilir geçen vatan 5070 245kf yi 56 ya verdi ve ara sıra veriyor yani beklemed daha bu 5060lı sistemler 56 etmez en fazla 35 40.Vatan gerçekten oem sistemlere iyi indirimler yapıyor
Vatan peşin fiyatına 3 taksit yaptığı için oraya bakmamıştım hocam itopya 5 yapıyor çünkü

• Beğen
Reaksiyonlar: Xeal
Şu anlaşmalı kasalara bakmayın ya herkese komisyon vermekten 5060 lı sisteme 60k yazmışlar :) Tam bütçe nedir dostum aynı sistem 42k ya var şu an bütçeni doğru değerlendirelim.

Şu anlaşmalı kasalara bakmayın ya herkese komisyon vermekten 5060 lı sisteme 60k yazmışlar :) Tam bütçe nedir dostum aynı sistem 42k ya var şu an bütçeni doğru değerlendirelim.
Forum işinde yeni olunca cevap olarak atmayı unutmuşum kusura bakmayın :D

Şöyle yapalım o zaman cuma akşamı gaming gecesinden bir sistem düşerse paylaşalım. 50k tam sınır, 55 olsa 9060xt 16gb'lı sistemler var mesela ama altında sadece 5060 8gb'lı sistemler var. Yine de bakarız denk gelirse paylaşırım konu üzerinden.

Buldum ahahahahha. Fiyatı çok güzel, sistemde yükseltme yapman gereken bir şey yok. Sadece keşke ramlarin cl değerleri daha düşük olsaymış o da 2-3 fps kaybettirir başka da bir sorun olmaz. Belki gaming gecesinden düşürürüz başka bir sistem diyeceğim ama bundan farkı olmaz ve ya bu fiyata da düşmeyebilir. Ancak bu sistemi kesin değerlendir.

5060 li ddr5 bi kasaya verilecek max para 40tir, o da r5 7500f varsa u225f varsa degil. Tabi taksit imkanı lazımsa 42 43 falan cikilabilir ama 56ya cikmak salaklik

Buldum ahahahahha. Fiyatı çok güzel, sistemde yükseltme yapman gereken bir şey yok. Sadece keşke ramlarin cl değerleri daha düşük olsaymış o da 2-3 fps kaybettirir başka da bir sorun olmaz. Belki gaming gecesinden düşürürüz başka bir sistem diyeceğim ama bundan farkı olmaz ve ya bu fiyata da düşmeyebilir. Ancak bu sistemi kesin değerlendir.
Teşekkürler en son attığımı aldım taksit seçeneğinden dolayı, taksit yok diye elemiştim burayı da. Çok sağ olun uğraşlarınız için 🙏

Geri