Herhangi bir mantıklı yanı yok gider 5060Ti alırım en kötü ihtimalle.çok masraf yapmadan bilgisayar yükselmek için bu karta bakıyorum sistem DDR 4 oldugu içinde yeni birşeye pek gerek duymadım sıfırıda hepsiburada 23500tlhemde gaming z trio modeli psu da almam gerek tabi yanında 9060 xt baktım çok güçsüz 5060ti da keza öyle ve pahalı sizce mantıklımı yoksa yeni nesil ekran kartımı almalıyım
Biraz uv çekmeyi dene benim kart gigabyte gaming oc modeli oyunlarda peek 68c oluyor. Kart 9 aydır bende, temizlerken ptm7950 macun sürüp kapadım, vram pedlere hiç dokunmadı ısılar +2c arttı. Değeler aşağıda bir bak istersen.bende rtx 4060 dan geçiş yaptım 3080 e aşırı memnunum ısınıyor max 78 80 derece görüyor x trio
Bu forumda senin kadar toksik 2 3 kişi gördüm, engelliyorum kardeşim 9070xt ile başarılar diliyorum sana. Önüne gelene amd kart önermeyi unutma, maaşından falan keserler dikkat et yani.aman abi çağırma kötüyü..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
f30 alcam para biriktiriyorum, yoksa ilk iş alırdım
Anlayacaklar…Bu forumda senin kadar toksik 2 3 kişi gördüm, engelliyorum kardeşim 9070xt ile başarılar diliyorum sana. Önüne gelene amd kart önermeyi unutma, maaşından falan keserler dikkat et yani.
o kart nerdeyse 30 lira 3080 den zaten vazgeçtiğimi yazdım 7800xt önerdi birisi güç bakımından iyi ama bana yanında psu da gerekliHerhangi bir mantıklı yanı yok gider 5060Ti alırım en kötü ihtimalle.
değmez üstadım o paralara daha yeni nesil kartlar iş görürçok masraf yapmadan bilgisayar yükselmek için bu karta bakıyorum sistem DDR 4 oldugu içinde yeni birşeye pek gerek duymadım sıfırıda hepsiburada 23500tlhemde gaming z trio modeli psu da almam gerek tabi yanında 9060 xt baktım çok güçsüz 5060ti da keza öyle ve pahalı sizce mantıklımı yoksa yeni nesil ekran kartımı almalıyım
İndirimlerde 18K ya falan çok defa gördüm şuan da 20 den fazla değildir. PSU çok kötü değilse o da lazım olmaz 150W civarı çekiyor kart.o kart nerdeyse 30 lira 3080 den zaten vazgeçtiğimi yazdım 7800xt önerdi birisi güç bakımından iyi ama bana yanında psu da gerekli
7800xt. Nvidia istiyorsan bütçe ekleyip 4070 alman lazım2.el olsa peki 3080 yerine ne alınabilir 15 17 bin tl civarlarına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nexora bilişim satıcı adı