🔥İndirim Havit M9063 Pro Akıllı Saat 999 TL

1783007691499.webp

Sanki sıkıntılı bir saat gibi, ekranı bozulan su alanlar falan. Ama fiyatı güzel. Cezbetmiyor değil.

Hawit in ürünleri alınmaz her biri ayrı dandik oluyor garantiside ürünün arkasında durmuyor bilginize
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15 güne düşer merak etme
Ürün iyi/kötü ayrı konu ama fiyat bazında şu anı konuşuyoruz geleceği değil. Düşeceğinin ne garantisi var?

bu ilgi çekici bir indirim değil üzgünüm
İlgi çekici değilse elbette almayabilirsin hocam. Ama ürünün geçen ayki fiyatının şu anı bağlamaması lazım.

Arkadaşlar 999 TL akıllı bir saat bence iyi veya kötü tartışılmamalı görüntüsüde fena değil. Bugün et döner+kola menüsü yediğimde 650 TL para verdim. Diyeceklerim bu kadar :)

Ürün iyi/kötü ayrı konu ama fiyat bazında şu anı konuşuyoruz geleceği değil. Düşeceğinin ne garantisi var?

İlgi çekici değilse elbette almayabilirsin hocam. Ama ürünün geçen ayki fiyatının şu anı bağlamaması lazım.

Ürün iyi kötü ayrı konu ne demek? Burada ürün konusu açmışsın iyi kötü olduğunu tartışmayıp koyun gibi her şeyi alacak mıyız? Kendi yorumunu katmış arkadaş daha normal bir şey yok.
Sürekli bu fiyata düşmesi çoğu zaman ürünün normal fiyatı bu olduğunu gösterir.

bende de buna benzer bir model vardı havitin alacaksanız sadece görüntü için alın saatin yazılımı vs berbat kasıyor düzgün çalışmıyor

Ürün iyi kötü ayrı konu ne demek? Burada ürün konusu açmışsın iyi kötü olduğunu tartışmayıp koyun gibi her şeyi alacak mıyız? Kendi yorumunu katmış arkadaş daha normal bir şey yok.
Sürekli bu fiyata düşmesi çoğu zaman ürünün normal fiyatı bu olduğunu gösterir.
Hayırdır ne yazacağıma da mı karar vereceksin? Kime koyun gibi alın dedim? Ürün bana göre iyidir başkasına göre kötüdür. Ürünü eleştirmiş ben de ürünün iyi/kötü olması ayrı konu bunu tartışabiliriz demişim. Bu ürünü alınca benim cebime bir şey girmiyor bilader. Kesesine göre mantıklı gelen alır. Mantıklı gelmeyen almaz. Fiyat kısmına gelince belli ki Türkiyedeki enflasyondan birhabersin. Geçen ay 100 tl olan ürünü bugün o fiyata alamayabiliyorsun. Bu, ürünün gerçek değerinin 100 tl olduğu anlamına mı geliyor? O zaman hiçbir ürün almamamız lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri