Poco X8 Pro Alınır mi

Thorcuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
351
İşletim sistemi ve pilin hızlı bitmesi konusunda bir şikayet görmedim pil aşırı sıkıntısı yok işletim sisteminden kaynaklı hızlı bitiyormuş galiba sorum kısaca alınır mi alınmaz mı

İşletim sistemi ve pilin hızlı bitmesi konusunda bir şikayet görmedim pil aşırı sıkıntısı yok işletim sisteminden kaynaklı hızlı bitiyormuş galiba sorum kısaca alınır mi alınmaz mı
alınır. kamera beklentisi yoksa iyi cihaz.

onyuklu bloatwareleri kaldirdiginiz zaman cihaz kendine geliyor.

pro max kullanan birisi olarak xiomi yazılım konusunda bir tık geri kalıyor samsung'a göre samsung'dan geçtim bende yazılım daha stabil ve daha kararlı poco'ya gelirsek işte bataryası günü kurtarıyor yazılım ve kamera'dan beklentinizi fazla yüksek tutmayın onun dışında f/p cihaz diyebilirim alınır mı sorunuza tavsiye ederim. yalnız alabiliyorsanız max serisi bakın batarya ve işlemci farklılıkları vardı hatırladığım kadarıyla.

X7 pro ya göre farkları neler? Çok fazla farkı var mı?
Kamera aynı lens.
Batarya ve hızlı şarj x8 pro da birazcık daha büyük.
Donanım tarafında hafif overclock görmüş bir işlemci var x8 pro da. Çok dikkate değer fark yok ikisi arasında.
Ekran tarafında değişim var, x8 pro m10 panel kullanıyor, xiaomi'nin üst segment modellerinde (15 ultra, 17 pro max gibi) kullandığı bir ekran.
Kısaca aynı fiyatta oldukları için tabii ki de x8 pro almak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,348
Üyeler
198,746
Son üye
Trakyalı Mühendis

Geri