Klavye Karşılaştırması ve Öneri

20kerem05

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4200
Gaming klavye alacağım 2 model arasında çok kaldım;
Attack Shark x68 pro ve IPİ QBZ75 hemen hemen fiyatlar ve özellikler aynı. Yapay zeka attack shark almamı önerdi başka forumlar ise IPİ almamı önerdi. Sizin yorumunuz tavsiyeniz nedir veya başka klavye öneriniz var mı? Bu bütçede her şeye açığım. Ara sıra Valorant ara sıra hikayeli oyun oynarım fakat hiakyeli oyunları gamepad ile oynuyorum o yüzden pek önemli değil. Valorantta e sporcu değilim keyfi oynuyorum. Attack shark'ın diğer ürünleri de dikkatimi çekti açıkçası.

Attack Shark x68 pro ve IPİ QBZ75 hemen hemen fiyatlar ve özellikler aynı. Yapay zeka attack shark almamı önerdi başka forumlar ise IPİ almamı önerdi. Sizin yorumunuz tavsiyeniz nedir veya başka klavye öneriniz var mı? Bu bütçede her şeye açığım. Ara sıra Valorant ara sıra hikayeli oyun oynarım fakat hiakyeli oyunları gamepad ile oynuyorum o yüzden pek önemli değil. Valorantta e sporcu değilim keyfi oynuyorum. Attack shark'ın diğer ürünleri de dikkatimi çekti açıkçası.

Attack Shark mesafeli olduğum bir marka. Hiç kimseye önermedim. Qbz' den devam edin derim. Alüminyum kasa şart değilse plastik kasa da Gameraider ki1 he iyi seçenektir.

Son düzenleme:
H

Hocam peki wraith w75 icin ne dersiniz?
Güzel klavye ama fiyatının hakkını verecek klavye değil. 3k olsa başım üstüne. O fiyatta daha iyi klavyeler var. 3k'lık k1 he, keychron j2 he klonudur. Gaming.gen'in kendi ürünü diye ön yargılı yaklaşmayın. Yazılımından pcb ye switch e varana kadar keychrondur. Sağlam klavyedir. Bence fiyatında en f/p klavye k1 he.
K1 he'nin yapı olarak daha kalitelisini kullanmak isterseniz de qbz her hafta zam yemesine rağmen(benimde hoş karşıladığım bir durum değil firma açık gözlülük yapıyor) hala en f/p alüminyum manyetik klavyedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,784
Üyeler
199,919
Son üye
cansthetic

Geri