Steam ve Epicte İndirme Yapamıyorum

totokaya7

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba evime 1 hafta önce türknet internet bağlattım hızından çok memumum, gigafiber bağladık 500 600 hızları rahat görüyorum ama vpn kullanamıyorum, epic ve steamda bişey indirince 0 da kalıyor. müşteri hizmetleri destek talebini açıyo ve öylece kalıyor. modemi kapattırıyolar açtırıyolar hiçbiri sorunu çözmüyor. yardımcı olursanız seviirim.

Merhaba evime 1 hafta önce türknet internet bağlattım hızından çok memumum, gigafiber bağladık 500 600 hızları rahat görüyorum ama vpn kullanamıyorum, epic ve steamda bişey indirince 0 da kalıyor. müşteri hizmetleri destek talebini açıyo ve öylece kalıyor. modemi kapattırıyolar açtırıyolar hiçbiri sorunu çözmüyor. yardımcı olursanız seviirim.
Youtube falan başka sitelerde sıkıntı varmı

Hocam galiba genel arıza varmış forumda aynı sorunu yaşayan insanlar var

Youtube falan başka sitelerde sıkıntı varmı
yok hiçbir problem yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aldığım milk iki gün çok iyiydi sonra böyle oldu

sorun olsa chrome da da olurdu orda indirmeyle alakalı bi sıkıntı yaşamıyorum

yok hiçbir problem yok

aldığım milk iki gün çok iyiydi sonra böyle oldu

sorun olsa chrome da da olurdu orda indirmeyle alakalı bi sıkıntı yaşamıyorum
Hocam büyük ihtimalle yapmışsınızdır ama modemi bir resetliyin oda olmazsa bilmiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,042
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri