Yemek Sepeti Yemeği Getirmiyor?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,834
Sipariş verdim burda adres derğişikliği yeni oldu 1 sokak öteye yazmışım yanlışlıkla değiştirelişm yok olmaz nota ekliyelim yok olmaz ürün yola çıktı kurye beni aramaz da zaten alır yer onu parada giitti kafayı yersin

iptal de yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geldi valla afiyet olsun bana hallettim zor guc

Son düzenleme:
Yemek sepetinde olay nasıl bilmiyorum da trendyolda daha önce çalışırken mesafe uzak değilse beni temsilci arayıp soruyordu götürebilir misin diye ben çoğu zaman götürmüşümdür tamamen benim inisiyatifimdeydi, mesafe uzaksa bana bile sormadan direkt iptalini saglayamiyoruz diyorlar müşteriye temsilciler yanlış adrrsten ötürü. Muhtemelen kurye afiyetle gömmüştür senin siparişi:D

Ama 1 sokak için böyle bir şey olmamasi lazım temsilciyle falan konuştun mu?

Yemek sepetinde olay nasıl bilmiyorum da trendyolda daha önce çalışırken mesafe uzak değilse beni temsilci arayıp soruyordu götürebilir misin diye ben çoğu zaman götürmüşümdür tamamen benim inisiyatifimdeydi, mesafe uzaksa bana bile sormadan direkt iptalini saglayamiyoruz diyorlar müşteriye temsilciler yanlış adrrsten ötürü. Muhtemelen kurye afiyetle gömmüştür senin siparişi:D

Ama 1 sokak için böyle bir şey olmamasi lazım temsilciyle falan konuştun mu?
konuştum adam kendisi aradı isterse aramaya bilirmiş ama işi rast gelsin ben olsam yerdim aramazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,296
Üyeler
198,739
Son üye
ygokcen20

Geri